Seksualiteit en astrologie

IntroSEX

Let's talk about sex...

Seks is leuk, lekker, moeilijk, pijnlijk, heerlijk, angstaanjagend, beschamend, geil, fascinerend, alleen maar afleiding, het belangrijkste, een zooitje, onbekend, vies, de weg naar de hemel én de hel, saai, verslavend, ingewikkeld, simpel…En nog veel meer.We kunnen het begeerte noemen, romantiek, liefde, die speciale vonk, wellust, geil zijn, vlinders in de buik, aantrekkingskracht – maar iedereen krijgt er mee te maken.

Voor sommigen is het altijd het belangrijkste in hun leven, voor de meesten een paar keer in hun leven het mooiste ooit, voor sommigen altijd een probleem – het verschilt nogal. En dat zie je terug in de persoonlijke horoscoop.

Omdat niet iedereen thuis een persoonlijke geboortehoroscoop heeft liggen vindt je hier een beschrijving van de seksuele stijl van de twaalf sterrenbeelden. Informatief, soms grappig, maar je kunt het wel met een korreltje zout nemen. Het geeft een globale beschrijving die redelijk klopt, in ieder geval voor een deel. En we gaan er veel dieper op in voor degenen die een persoonlijke horoscoop hebben. Onder andere door de levens van beroemde personen te beschrijven, met een nadruk op hun seksuele geschiedenis.