Kruimelpad

Young woman looking at youDe geboortehoroscoop - wie ben ik?

Een geboorte horoscoop kan je een goed idee geven over wie je bent; je kracht en kwaliteiten, je mogelijkheden en talenten, maar ook de redenen waarom sommige problemen steeds lijken terug te keren.

Het geeft een overzicht van je karakter en persoonlijkheid, je stijl van doen. En natuurlijk laat het ook dingen zien die je niet zo gemakkelijk afgaan. 

Een astroloog maakt een horoscoop waarin Zon, Maan en planeten ingetekend staan, maar de werkelijke waarde zit in het overzicht dat je krijgt van je eigen persoonlijk functioneren. Dus in plaats van te focussen op “de sterren” gaat de aandacht vooral naar jouw psychologisch profiel.

En daar hoort bij dat er dilemma’s zijn, tegenstellingen, wensen waarbij je zowel het één als toch ook het ander wil, ergens bang voor bent maar er ook toe aangetrokken wordt, een verleden wat je wel wil loslaten, maar wat jou niet los lijkt te laten, een toekomst die onzeker maakt, en tientallen andere mogelijke problemen – groot, en ook wel minder groot.

 

Met behulp van een geboortehoroscoop kun je dat allemaal bijna letterlijk in kaart brengen, en op de een of andere manier is het altijd weer een opluchting om te zien dat de dingen waar jewoman yellow facing mirror 2 mee worstelt, waar je niet uitkomt, waar je aan twijfelt over jezelf, gewoon objectief zichtbaar zijn.

Daarom is één van de prettigste effecten van een astrologiegesprek dat je tot meer zelfaanvaarding kunt komen. Blijkbaar klopt het dat je, ook voor jezelf, ingewikkeld in elkaar zit. Maar dat er toch woorden voor zijn om dat helder en begrijpelijk uitgelegd te krijgen door iemand die je nog nooit eerder gezien hebt.

Accepteren dat je bent zoals je bent kan een hoop ontspanning geven. Veel mensen zijn stiekem toch niet zo tevreden over zichzelf – en dat is prima als dat de impuls geeft om jezelf verder te ontwikkelen. Maar het is ook mogelijk om jezelf te blijven ontplooien terwijl je ook okay bent met jezelf.

Daarom is laten zien hoe je in elkaar steekt en tegelijkertijd onderzoeken hoe je verder kunt groeien één van de doelen van een astrologiegesprek.

 

Een uitleg wat er allemaal te zien is bij het bestuderen van een geboortehoroscoop vind je hier.

Als je wel redelijk goed weet hoe je in elkaar steekt, maar vooral meer wil weten over je leven zoals het nu gaat kun je hier en hier kijken.