Kruimelpad

Mars in Waterman

Mensen met Mars in Waterman beschikken over een overvloed aan vernieuwende mentale energie en een brandende passie voor het propageren van vooruitstrevende ideeën gebaseerd op de principes van vrijheid en gelijkheid. Ze zijn vooruitstrevend, vaak met revolutionaire neigingen, en werken graag aan het vervangen van verouderde en onderdrukkende sociale, politieke of economische systemen door meer liberaal verlichte modellen.

Anderen zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling of promotie van geavanceerde technologieën en uitvindingen. Wat hun interesses ook zijn, Mars in Waterman-mensen lopen altijd voorop bij de nieuwste ontwikkelingen en zijn resoluut en vastbesloten om de dingen op hun eigen manier te doen in plaats van traditionele methoden te volgen.

Ze functioneren het meest effectief wanneer ze opereren als onderdeel van een grotere groep of beweging die zich inzet voor het bewerkstelligen van nuttige sociale of humanitaire veranderingen. Op persoonlijk vlak kunnen ze echter verslaafd zijn aan verandering, alleen vanwege de pure opwindende waarde in plaats van voor een goed doel. Seksueel kan deze 'weg met het oude, in met het nieuwe' resulteren in een emotioneel afstandelijk, koel experimenteel liefdesleven en hardnekkige bindingsangst. In persoonlijke relaties is hun benadering van intimiteit beslist aan de afstandelijke kant, wat verbijsterend en frustrerend kan zijn voor meer persoonlijke en aanhankelijke persoonlijkheden.

Degenen die zijn geboren met Mars in Waterman zijn gepassioneerde strijders voor persoonlijke rechten en vrijheden - zowel die van henzelf als die van anderen. Ze worden erg boos wanneer ze gedwongen worden zich te houden aan regels en instructies die ze als oneerlijk of zinloos beschouwen. Deze Mars-types zijn antiautoritair en rebels en verzetten zich fel tegen de vraag wat ze moeten doen zonder enige reden, en moedigen anderen sterk aan hetzelfde te doen. Aan de andere kant zullen ze bereidwillig teamorders opvolgen wanneer ze vechten voor een gemeenschappelijk doel dat ze oprecht respecteren en waarin ze geloven.

Mars in Waterman-mensen voeren hun strijd op ideeënniveau en vernietigen de oppositie met slimme woorden en geïnspireerde argumenten. Intellectueel kunnen ze zeer manipulatief zijn. Maar het is uiterst onwaarschijnlijk dat ze ooit emotionele druk of fysieke bedreigingen zullen gebruiken om te krijgen wat ze willen, en ze minachten degenen die hun toevlucht nemen tot zulke 'lage' tactieken.

Ze worden steeds onwilliger en inflexibeler naarmate ze meer onder druk of controle worden gezet. Hoewel ze in theorie openstaan voor alternatieve ideeën, zijn deze Z

Ze vinden het leuk om mensen te verrassen. De beproefde methoden om dingen voor elkaar te krijgen zijn veel te saai voor degenen die geboren zijn met Mars in dit unieke en originele teken. Mars in Waterman-mensen hebben vaak ook een vrij originele kijk op de wereld.

Deze mensen zijn over het algemeen vrij trots op hun onafhankelijkheid. Omdat Waterman vooruitstrevend en ruimdenkend is als het gaat om de wereld als geheel, kan het verrassend zijn dat op persoonlijk niveau Mars in Waterman-mensen behoorlijk koppig kunnen zijn. Als ze zich opgesloten voelen, is de kans groot dat ze in opstand komen. Als je een patroon in hun manier van doen hebt ontdekt, zorgen ze ervoor dat ze de volgende keer niet zo voorspelbaar zijn. Gezien worden als "normaal" zal gewoon niet werken!

Met Mars, de planeet van energie en motivatie, in een luchtteken, beginnen deze individuen het liefst aan mentale en intellectuele bezigheden. Mars in lucht-tekens zijn over het algemeen vrij slim in het krijgen van wat ze willen. Hoewel dit geen openlijk agressieve positie van Mars is (Waterman heeft een manier die veel te afstandelijk is om te krachtig over te komen), is het zeer eigenzinnig. Combineer eigenzinnigheid met de slimheid van een lucht-teken, en je hebt een persoon die behoorlijk creatief is in het krijgen van wat ze willen.

Een van de meest aangename kenmerken van Mars in Waterman-mensen is hun bereidheid om anderen te laten zijn. Ze hechten veel waarde aan vrijheid en individualiteit - die van hen en die van jou. Ze hebben ruimte nodig om zichzelf te zijn en voldoende ruimte om te ademen. Ze zijn over het algemeen niet de gevoelige types en lachen vaak om sentimentaliteit en traditie.

Van alle persoonlijke planeten in het teken Waterman, kan Mars die hier is geplaatst de sterkste "hervormer" neiging vertonen. Het Waterman-ideaal van gelijkheid werkt geweldig met deze positie, en de wens om hun agenda op anderen te drukken (meestal op creatieve, in plaats van agressieve manieren) is groot. Koppigheid en een superioriteitscomplex zijn de minst wenselijke eigenschappen van deze plaatsing; openheid voor nieuwe manieren om dingen te doen is waar ze uitblinken.

Als iemand geboren is met Mars in het teken Waterman, kan dit een aantal unieke persoonlijkheidskenmerken met zich meebrengen. Hier zijn zeven van de belangrijkste eigenschappen:

Vrijheidslievend: Mensen met Mars in Waterman hechten veel waarde aan hun vrijheid en onafhankelijkheid. Ze hebben een sterke behoefte aan persoonlijke autonomie en vrijheid om hun eigen pad te volgen.

Originaliteit: Waterman is een teken dat bekend staat om originaliteit en innovatie, en mensen met Mars in dit teken hebben vaak een unieke, onconventionele kijk op de wereld. Ze zijn vaak creatief en denken buiten de gebaande paden.

Idealisme: Mensen met Mars in Waterman zijn vaak idealistisch en hebben een sterk gevoel van sociale rechtvaardigheid. Ze willen vaak de wereld verbeteren en streven naar een betere toekomst voor iedereen.

Intellectuele nieuwsgierigheid: Waterman is een teken dat sterk verbonden is met intellectuele nieuwsgierigheid en innovatie, en mensen met Mars in dit teken hebben vaak een sterke behoefte om nieuwe kennis en ideeën te ontdekken.

Onafhankelijkheid: Mensen met Mars in Waterman hechten veel waarde aan hun onafhankelijkheid en vrijheid. Ze hebben vaak een sterke afkeer van beperkingen en autoriteit en hebben de neiging om op hun eigen manier te doen wat ze willen.

Mensgericht: Mensen met Mars in Waterman hebben vaak een sterke sociale verantwoordelijkheid en hechten veel waarde aan het helpen van anderen. Ze hebben de neiging om zich te richten op groepsbelangen in plaats van persoonlijke ambities.

Visionair: Waterman is een teken dat sterk verbonden is met visie en toekomstgerichtheid, en mensen met Mars in dit teken hebben vaak een sterke visie voor de toekomst en de wereld om hen heen. Ze hebben de neiging om te denken in termen van lange termijn doelen en grote sociale, economische of maatschappelijke veranderingen.

Man – vrouw

Mannen zullen – als bij hen Mars in Waterman staat – dit de meest natuurlijke manier vinden om hun kracht, agressie, competitie en energie te tonen. Datzelfde geldt voor vrouwen, maar het zal ook kunnen aangeven welke type man zij het meest aantrekkelijk vinden. Voor een completer beeld van mannelijkheid moet je bijvoorbeeld ook kijken in welk teken de Zon staat. En bedenken dat mannen een vrouwelijke kant hebben, en vrouwen een mannelijke kant. In sommige situaties zullen mensen Mars in Ram zelf tot expressie brengen, en in andere situaties vertegenwoordigt dit belangrijke mensen in hun leven; hun partner, geliefden, en vrienden. En soms hun vijanden of concurrenten.