Kruimelpad

Venus in Weegschaal

Met hun aantrekkelijke uiterlijk, charmante persoonlijkheden en begripvolle aard, zijn Venus in Weegschaal-individuen vaak populair bij hun leeftijdsgenoten en erg in trek als vrienden en geliefden. Eén-op-één-relaties zijn vooral belangrijk voor deze mensen, zowel als middel om het hechte gezelschap te krijgen waar ze zo naar verlangen, als om een gevoel van persoonlijke heelheid of voltooiing te bereiken. Venus in Weegschaal mensen houden er niet van om alleen te zijn en saamhorigheid betekent veel meer voor hen dan individuele vrijheid en onafhankelijkheid.

Ze hebben het dringend nodig aardig gevonden te worden en in hun zoektocht om te behagen en goedkeuring te krijgen, kunnen ze soms nogal onoprecht zijn, andere mensen 'spiegelen' of datgene doen waarvan ze denken dat het acceptabel zal zijn in plaats van gewoon trouw te blijven aan hun eigen gevoelens en behoeften.

Omdat ze willen dat alles zoet en licht is en elke vorm van onenigheid erg verontrustend vinden, kunnen ze er alles aan doen om ruzies en confrontaties te vermijden. Als gevolg hiervan kunnen belangrijke kwesties constant worden gebagatelliseerd, genegeerd of onder het vloerkleed worden geveegd, totdat ze uiteindelijk te groot worden om op te lossen.

Mensen zijn van het grootste belang voor Venus in Weegschaal-individuen, en ze hechten meer waarde aan hun vriendschappen en hechte partnerschappen dan aan zo ongeveer al het andere. Sterk aangetrokken tot de ander, hebben ze altijd behoefte aan een soort romantische interesse in hun leven, houden ze ervan om ‘verliefd’ te zijn en worden ze snel moe van een relatie als het gevoel voor romantiek eenmaal verdwenen is. Als deze personen één wens in het leven hadden, zou het ongetwijfeld een gelukkig en duurzaam huwelijk zijn - ze zijn zeker niet voorbestemd om alleen te zijn.

Ze houden van verfijnde bijeenkomsten, waar iedereen beschaafd is en duidelijk behept met een goede smaak, hoewel hun favoriete vorm van sociale interactie altijd een intiem één op één is. Venus in Weegschaal-mensen houden van een gemakkelijk, plezierig en 'mooi' leven, schuwen alle vormen van lelijkheid en sleur en zetten soms hun aanzienlijke charme in om anderen hun vuile werk te laten doen.

Kunst, muziek en cultuur zijn belangrijk voor hen en met hun scherp esthetisch bewustzijn willen ze dat alles om hen heen aantrekkelijk en aangenaam is. Modieus,, met een goede presentatie, en begaafd met een onberispelijke smaak, vinden ze het erg belangrijk om er op hun best uitzien.

Venus in Weegschaal mensen zullen proberen indruk op je te maken met hun vriendelijkheid, onpartijdigheid en bereidheid om je relatie te laten werken. Ze hebben een gepolijste manier in de liefde, waardoor ze soms onoprecht of oppervlakkig lijken. Het zijn zachtaardige minnaars die er een hekel aan hebben om beledigd te worden. Ze worden bedreigd door slechte manieren en directe of ruwe uitingen van gevoelens.

Venus in Weegschaal mannen en vrouwen hebben geïdealiseerde beelden van hun relaties, zelfs tot het punt waarop de relatie groter wordt dan het leven en een eigen leven gaat leiden.

Venus in Weegschaal behagen houdt in dat je ze vriendelijk en eerlijk behandelt. Ze vinden het heerlijk om alles met je te delen, dus laat ze maar. Voorspel voor hen kan mentaal zijn - ze communiceren graag met je over de relatie. Delen vinden ze opwindend, en tactloos of lomp gedrag is een afknapper.

Na verloop van tijd zal onbalans in hun relatie hen zeker ongelukkig maken, en als het erop aankomt, kunnen ze proberen de balans op subtiele, omslachtige manieren gelijk te trekken. Laat het niet zover komen, en je wordt beloond met een minnaar die zich in jouw schoenen verplaatst en je precies behandelt zoals ze zelf behandeld willen worden.

Venus in Weegschaal mensen hebben de neiging om charme te gebruiken in plaats van agressief gedrag om te krijgen wat ze willen. Hoewel mensen met Venus in Weegschaal vrijwel leven voor relaties, kan er een sfeer van koele onthechting in hun houding zijn. Ze zijn erg gedienstig tegenover anderen - heel bereid om te onderhandelen en compromissen te sluiten.

Venus in Weegschaal-mensen kunnen bijzonder idealistisch zijn over liefde. Ze geven er de voorkeur aan dat dingen op de "juiste" manier worden gedaan knappen af door agressief of lomp gedrag. De schaduwkant van deze positie is afhankelijkheid, inconsistentie en oppervlakkigheid. In een poging onaangename situaties te vermijden, zouden ze gemakkelijk diepere problemen in hun relaties kunnen verdoezelen. Ze kunnen behoorlijk artistiek ingesteld zijn. Ze hebben de neiging om balans te zoeken in hun persoonlijke omgeving en kunnen behoorlijk kieskeurig zijn als het op esthetiek aankomt - evenwichtige, harmonieuze, klassieke kunst heeft de voorkeur. Ze hebben een hekel aan alles wat lelijk, smakeloos of overdreven luidruchtig is.

Kracht

Persoonlijk aantrekkelijk, populair en gewild, sympathiek en vredelievend, aanhankelijk en romantisch, esthetisch begaafd, onberispelijke smaak en stijl.

Zwakte

Gebrek aan onafhankelijkheid, onoprecht in het behagen van anderen, onecht aardig, kan geen confrontatie aan, lui en werkschuw - houden er niet van om hun handen vuil te maken.

Man – vrouw

Mannen zullen – als bij hen Venus in Weegschaal staat – dit type vrouw het meest aantrekkelijk vinden. Voor vrouwen is dit de meest natuurlijke manier om zichzelf aantrekkelijk te voelen. Voor een completer beeld van vrouwelijkheid moet je ook kijken in welk teken de Maan staat. En bedenken dat mannen een vrouwelijke kant hebben, en vrouwen een mannelijke kant. In sommige situaties zullen mensen Venus in Weegschaal zelf tot expressie brengen, en in andere situaties vertegenwoordigt dit belangrijke mensen in hun leven; hun partner, geliefden en vriendinnen.