Kruimelpad

Venus in Leeuw

De manier waarop mensen met Venus in Leeuw relateren met anderen is gepassioneerd, loyaal en enigszins theatraal. Dit zijn hartelijke en aanhankelijke individuen die echte vrienden en toegewijde minnaars kunnen zijn. Intens romantisch als ze zijn zoeken ze opwinding en drama in hun relaties en zijn altijd het gelukkigst als ze smoorverliefd zijn.

Venus in Leeuw houdt ervan om zich heel speciaal voelen. Ze zijn warm, vrijgevig en houden er van om hun geliefde een goed gevoel te geven. Ze zijn loyaal aan hun partners, maar verwachten (of eisen) dat hun partners dat ook zijn. Ze hebben hoge verwachtingen, maar als je eenmaal weet dat deze verwachtingen alleen draaien om hoeveel aandacht je ze geeft, zul je zien dat ze echt vrij grootmoedig zijn over bijna al het andere. Ze voelen zich gemakkelijk teleurgesteld als een relatie niet meer speciaal lijkt, of één die zijn vonk heeft verloren. Ze voelen zich ook bedreigd door onverschillig of onpersoonlijk gedrag van jouw kant.

Venus in Leeuw houdt er van dat er veel aandacht aan hen wordt besteed. Als je bereid bent om slechts één aanpassing in je manier van doen aan te brengen, zou het moeten zijn om hen eraan te herinneren hoe geweldig ze zijn. Respecteer en waardeer ze, altijd. Verdraag hun kinderlijke momenten en hun sterke verhalen. Ze willen door jou als aantrekkelijk worden gezien, dus vermijd (koste wat het kost!) om ze op dit gebied te vernederen. Ze verliezen eigenlijk hun belangstelling wanneer ze het minste verlies van interesse in hun partner waarnemen. Herinner hen er op een vriendelijke manier aan dat jouw emoties ook tellen. Als je een beetje jaloers bent, laat het hen dan weten. Denk eraan, voor Venus in Leeuw zijn je kleine tekenen van jaloezie de bevestiging dat je hen aantrekkelijk vindt. Wanneer Venus in Leeuw zich geliefd en gewaardeerd voelt, belonen ze je met loyaliteit, een groot gevoel van plezier en tal van fysieke uitingen van hun liefde.

Venus in Leeuw mensen gedijen op lof en bewondering, en een gevoeligheid voor vleierij kan hun achilleshiel zijn. Ze zijn buitengewoon genereus en liefdevol voor degenen die het dichtst bij hen staan, maar in ruil daarvoor hebben ze veel aandacht nodig. Deze typen kunnen soms behoorlijk veeleisend zijn en zijn geneigd alles op hun eigen voorwaarden te willen in hun relaties.

Ze zijn op zoek naar vrienden en minnaars die hun gevoel van eigenwaarde vergroten en hen een goed gevoel over zichzelf geven. Maar voelen ze zich vervuld en in evenwicht dan kunnen ze er ook heel goed in zijn om de ander te complimenteren. Of op andere manieren er voor te zorgen dat hun trots en zelfvertrouwen groeit.

Hun sterke gevoel van persoonlijke trots betekent dat ze geen enkele vorm van vernedering of verraad tolereren, en ondanks hun loyale aard zullen ze snel mensen afwijzen die hen verwaarlozen of als vanzelfsprekend beschouwen. Venus in Leo-types geven de voorkeur aan exclusieve relaties en worden snel jaloers en bezitterig als ze niet nummer één zijn in de ogen van hun geliefden.

Hoewel hun behoefte aan fysieke expressie door middel van seks over het algemeen vrij sterk is, is hun behoefte aan liefde misschien nog sterker. Het is moeilijk voor Venus in Leo-mensen om liefde en seks te scheiden, en zelfs hun meest erotische fantasieën zijn doordrenkt met liefde en genegenheid. Om deze reden zouden maar weinig Venus in Leo-mensen lang meegaan in een relatie die voornamelijk seksueel is. Aan de andere kant kunnen ze het langer volhouden in een liefdesrelatie zonder bevredigende seks, maar het is onwaarschijnlijk dat ze zich erg tevreden zullen voelen.

Venus in Leeuw-individuen waarderen zichzelf uitzonderlijk hoog, en bewijzen dit door zich schaamteloos over te geven aan de beste luxe die het leven te bieden heeft. Ze zijn erg trots op hun uiterlijk (vaak tot op het punt van ijdelheid), genieten van verkleden en geven graag extravagant veel uit aan persoonlijke versieringen - omdat 'ze het waard zijn'. Met hun gedurfde, dramatische smaak houden deze types ervan stijl-statements te maken om zich te onderscheiden van de massa en hun flamboyante creativiteit uit te drukken.

Er is een kinderlijke kwaliteit aan Venus in Leo-mensen die genieten van plezier, spelletjes en doen alsof, velen van hen zijn dol op kinderen door wie ze contact maken met hun eigen 'innerlijke kind'. Velen van hen zijn stereotiepe feestbeesten die houden van entertainen, een geweldige show geven en anderen plezier bezorgen.

Grootmoedig en bekend om hun grootse, extravagante gebaren, waarderen deze mensen vrijgevigheid zeer hoog, maar ze zijn geneigd om boven hun stand uit te geven. Met hun 'wannabe celebrity'-levensstijl is geld erg belangrijk voor hen en genieten ze van de spanning van af en toe een gokje als een luie route naar luxe en rijkdom.

Kracht

Hartelijk en aanhankelijk, loyaal en toegewijd, sterk gevoel voor romantiek, genereus en gevend, leuk om mee te maken, getalenteerde entertainers.

Zwakte

Aandacht zoeken, vatbaar voor vleierij, extravagante verkwisters, zwak voor gokken, jaloers en bezitterig.

Man – vrouw

Mannen zullen – als bij hen Venus in Leeuw staat – dit type vrouw het meest aantrekkelijk vinden. Voor vrouwen is dit de meest natuurlijke manier om zichzelf aantrekkelijk te voelen. Voor een completer beeld van vrouwelijkheid moet je ook kijken in welk teken de Maan staat. En bedenken dat mannen een vrouwelijke kant hebben, en vrouwen een mannelijke kant. In sommige situaties zullen mensen Venus in Leeuw zelf tot expressie brengen, en in andere situaties vertegenwoordigt dit belangrijke mensen in hun leven; hun partner, geliefden en vriendinnen.