Kruimelpad

Venus in Tweelingen

Intellectuele overeenstemming en goede communicatie zijn de belangrijkste voorwaarden voor Venus in Tweelingen relaties. Ze houden eerst en vooral van liefde op een mentaal niveau, in plaats van emotioneel of fysiek niveau, en voelen zich vooral aangetrokken tot slimme, geestige mensen. Fysieke gehechtheid komt later – als blijkt dat het cognitief klikt. Venus in Tweelingen-mensen zullen proberen iemands genegenheid te winnen met een geestige conversatie, waarbij ze laten zien hoeveel ze "weten", en hun uiteenlopende interesses demonstreren.

Ze zijn sociaal en gezellig en hebben de neiging om een ​​grote verscheidenheid aan diverse vrienden en kennissen te cultiveren. Bij gebrek aan mentaal stimulerend gezelschap raken ze snel verveeld. Deze geliefden zijn speels, moeilijk vast te pinnen en ze verzetten zich tegen relaties die beloven te "comfortabel" te worden. Het moet niet verzanden in een voorspelbare sleur.

Ze waarderen luchthartigheid in de liefde. In de liefde verandert hun smaak vaak, en het kan moeilijk zijn om te weten wat je van de ene dag op de andere kunt verwachten (of soms van het ene uur op het andere!). Romantisch kunnen ze behoorlijk wispelturig zijn maar aan de andere kant: ze passen zich gemakkelijk aan, ze (ver)oordelen niet snel en zijn niet bezitterig m.b.t hun vrienden, vriendinnen en geliefden.

Venus in Tweelingen-types voelen zich ongemakkelijk met te veel emotionele inhoud in een relatie, geven er de voorkeur aan om de dingen op een vrij afstandelijk, luchtig niveau te houden en een vriendelijke afstand te bewaren. Ze verzetten zich tegen een te intense betrokkenheid bij een relatie voor het geval dit hun vrijheid bedreigt. Hoewel ze bereid zijn om (misschien eindeloos) over de relatie te praten, kun je het gevoel krijgen dat ze enkele van de diepere problemen verdoezelen. Om deze reden kunnen ze soms oppervlakkig lijken, alsof ze weinig diepgang hebben. En emotioneel gezien is dat ook zo, tenzij er andere factoren in de geboortehoroscoop dat wel aangeven, zoals bijvoorbeeld persoonlijke planeten in de watertekens, of een sterke plaatsing van de Maan en/of Neptunus.

Venus in Tweelingen mensen zijn vooral dol op intellectuele bezigheden en sociale activiteiten. Ze genieten van lezen, schrijven, woordspelletjes - kortom alles wat hun verstand zal aanscherpen en hen mentaal zal uitdagen.

Een levendig, stimulerend gesprek - of het nu per telefoon, sms, e-mail of persoonlijk is - is hun levensader. Venus in Tweelingen-types zijn grote fans van digitale communicatietechnologie, omdat het hen in staat stelt om altijd en overal constant 'in contact' te blijven. Allerlei soorten sociale netwerken zijn erg belangrijk voor deze mensen en ze houden ervan om grote aantallen vrienden en kennissen op te bouwen. Deze types halen veel plezier uit kletsen, flirten, grappen maken en het vinden - en doorgeven van - al het laatste nieuws en roddels.

Qua stijl zijn ze meestal behoorlijk modern, met een verlangen om alle nieuwe trends en mode bij te houden. Afwisseling, opwinding en persoonlijke vrijheid vormen de kernwaarden van Venus bij Tweelingen.

Als je Venus in Tweelingen mensen wilt behagen houdt dat in dat je hun behoefte aan plezier en afwisseling ondersteunt, interesse toont in hun denkkracht en kennis, en hen ruimte geeft voor vrienden en activiteiten buiten de relatie. Laat ze weten hoeveel plezier je met ze hebt. Probeer niet overdreven boos te worden op de veranderlijke, wispelturige manieren van doen. Onthoud dat de tijd die je met je geliefde doorbrengt, opwindend en verkwikkend zal zijn.

Venus in Tweelingen raakt soms alleen uit nieuwsgierigheid betrokken bij relaties. Ze zijn intellectueel nieuwsgierig naar mensen en zijn eeuwig gefascineerd door sociale interacties. Hoewel ze gewoonlijk graag flirten, kunnen ze, zoals gezegd, wat afstandelijk blijven als het gaat om zaken van het hart.

Venus in Tweelingen geven geld uit aan boeken, informatie, sociale evenementen. Ze zijn enigszins wispelturig als het gaat om hun gehechtheid aan objecten en persoonlijke bezittingen, en ze zoeken variatie in de dingen die ze bezitten.

Kracht:

Sociaal bedreven, goede netwerkers, uitstekende sociale vaardigheden, populair - maken gemakkelijk vrienden, niet veeleisend en niet-bezitterig, welsprekend, geestig, charmant en onderhoudend.

Zwakte:

Oppervlakkig, gebrek aan emotionele diepgang; ‘sociale vlinders’, wispelturig en ontrouw, verbintenis-fobie, onvolwassen en kinderachtig, te snel, druk.

Man – vrouw

Mannen zullen – als bij hen Venus in Tweelingen staat – dit type vrouw het meest aantrekkelijk vinden. Voor vrouwen is dit de meest natuurlijke manier om zichzelf aantrekkelijk te voelen. Voor een completer beeld van vrouwelijkheid moet je ook kijken in welk teken de Maan staat. En bedenken dat mannen een vrouwelijke kant hebben, en vrouwen een mannelijke kant. In sommige situaties zullen mensen Venus in Tweelingen zelf tot expressie brengen, en in andere situaties vertegenwoordigt dit belangrijke mensen in hun leven; hun partner, geliefden, en vriendinnen.