Kruimelpad

Venus in Stier

De stijl van relateren bij mensen met Venus in Stier is hartelijk, aanhankelijk en intens loyaal, maar ook enigszins bezitterig. Mensen met deze Venus-plaatsing geven hun liefde en vriendschap van ganser harte en permanent, en maken trouwe, betrouwbare partners. Als het gaat om geld, liefde en relaties voelen ze zich gemakkelijk bedreigd door snelle, energieke situaties; ze hebben duidelijk een voorkeur voor langzaam, overzichtelijk en voorspelbaar. Hun geliefden klagen misschien dat Venus in Stier een beetje te comfortabel en gesetteld kan worden.

Vanwege hun behoefte aan financiële zekerheid op de lange termijn, zijn ze voorzichtig met het aangaan van romantische verbintenissen die waarschijnlijk niet materieel lonend zullen zijn. Het verbreken van relaties is even moeilijk voor Venus in Stier-individuen, vooral als dit financiële verliezen of opofferingen met zich meebrengt. Persoonlijk zijn ze redelijk betrouwbaar met geld. Ondanks hun liefde voor leuke dingen, geven ze meestal niet boven hun stand uit en houden ze altijd wat geld achter voor het geval dat nodig is.

De liefde van deze mensen is vrij vast en onbuigzaam, en de neiging om dierbaren als 'bezit' te zien, maakt hen vatbaar voor extreme jaloezie. Als de meest sensuele en 'aanraakgevoelige' van alle Venus-plaatsingen, is overvloedig fysiek contact met degenen van wie ze houden erg belangrijk voor Venus in Stier-mensen. Hun liefdesstijl is eerder passief dan assertief en vertrouwt op hun charme en uiterlijk om gemakkelijk vrienden en geliefden aan te trekken.

Met hun sterk ontwikkelde fysieke zintuigen voelen Venus in Stier mensen zich vooral aangetrokken tot aardse genoegens, materieel comfort en een luxueuze, weelderige levensstijl. Deze personen houden van lekker eten en een esthetisch aangename woonomgeving, en proberen zich te omringen met aantrekkelijke voorwerpen en bezittingen. Ze waarderen kwaliteit, schoonheid, stijl en goed vakmanschap - dingen die er goed uitzien, goed gemaakt zijn en een goede investering op lange termijn blijken te zijn.

Persoonlijke stijl en aantrekkelijkheid - zowel die van henzelf als die van anderen - zijn ook erg belangrijk voor Venus in Stier-individuen en in sommige gevallen overdreven. Zij hechten veel waarde aan financieel welzijn en zekerheid, aangezien een ruime geldvoorraad essentieel is voor hun materiële aspiraties. Soms leggen ze echter buitensporige nadruk op de wereldse of fysieke aspecten van succes en beoordelen ze anderen puur op hun uiterlijk of hun bezittingen.

Qua stijl heeft Venus in Taurus klassieke, verfijnde smaken met een voorkeur voor sensueel aangename items van hoge kwaliteit. Ze zijn vaak esthetisch begaafd en ze hebben de beste smaak van alle Venus-tekens. Ze kunnen goed met hun geld omgaan, maar het ook met veel plezier uitgeven aan mooie voorwerpen, duurzame voorwerpen en voedsel. Het zijn meestal niet bijzonder gulle mensen en zijn meestal behoorlijk praktisch en geduldig als het gaat om sparen en geld uitgeven. Harmonie en rust zijn belangrijke factoren in de kunst en muziek waartoe ze zich aangetrokken voelen. Ze verafschuwen opzichtige, goedkope, smakeloze of overdreven luide/gedurfde kunst, kleding en bezittingen.

Ze hebben een zekere mate van voorspelbaarheid en betrouwbaarheid in hun relaties nodig, zelfs als hun Zon in de meer spontane tekens Ram of Tweelingen staat. Je zult waarschijnlijk geduld moeten cultiveren als je een relatie hebt met Venus in Stier. Vergeet niet om eenvoudig en natuurlijk te zijn – ze zullen het waarderen. Beloof ze een comfortabele, gezellige tijd.

Venus in Stier-mensen zijn zeer fysieke minnaars, met een grote waardering voor geuren, geluiden, gevoelens en aangename vormen. Hun charme is natuurlijk en aards.

Kracht:

Geaard en betrouwbaar, geduldig en niet-oordelend, trouw en loyaal, persoonlijk charmant en aantrekkelijk, sterk gevoel voor romantiek, esthetisch of artistiek begaafd.

Zwakte:

Jaloers en veeleisend, materieel hebzuchtig en bezitterig, overdreven bezorgd over uiterlijk en verschijning, hebzuchtig en genotzuchtig, inflexibel en gebrek aan aanpassingsvermogen.

Man – vrouw

Mannen zullen – als bij hen Venus in Stier staat – dit type vrouw het meest aantrekkelijk vinden. Voor vrouwen is dit de meest natuurlijke manier om zichzelf aantrekkelijk te voelen. Voor een completer beeld van vrouwelijkheid moet je ook kijken in welk teken de Maan staat. En bedenken dat mannen een vrouwelijke kant hebben, en vrouwen een mannelijke kant. In sommige situaties zullen mensen Venus in Stier zelf tot expressie brengen, en in andere situaties vertegenwoordigt dit belangrijke mensen in hun leven; hun partner, geliefden, collega’s, en vriendinnen.