Kruimelpad

Venus in Ram

Relateren gaat bij Venus in Ram openlijk en ongeremd aanhankelijk - mensen met deze Venus-plaatsing zijn gepassioneerd, warmbloedig en laten de ander zonder omhaal weten dat ze hem of haar aantrekkelijk vinden. Gedurfd en avontuurlijk met een doortastende benadering van liefde, nemen Venus in Ram-individuen vaak het voortouw bij het starten en beëindigen van relaties. Hun benadering van liefde is nogal naïef en kinderlijk, aanvankelijk vertrouwend, meestal impulsief en altijd het beste verwachtend.

Om deze reden hebben ze de neiging om plotseling smoorverliefd te worden, zonder veel nadenken een relatie aan te gaan en soms dwaze risico's te nemen. Maar hun enthousiasme is vaak van korte duur en kan net zo snel weer opbranden. Wanneer het verkeerd gaat, koesteren ze zelden wrok en zijn ze al snel klaar om te vergeven en te vergeten en opnieuw te beginnen.

Het behouden van hun persoonlijke vrijheid en individualiteit in relaties is van vitaal belang voor deze Venus-types, en ze kunnen er niet tegen om zich gebonden te voelen. Ze willen hun eigen weg in relaties, sluiten niet gemakkelijk compromissen en geven er de voorkeur aan degene te zijn die de leiding heeft. Of op z’n minst zelf kunnen en mogen kiezen.

Venus in Ram mensen houden van actie, spanning en opwinding. Zowel als deelnemer als toeschouwer voelen ze zich aangetrokken tot activiteiten die hen een instant kick of een snelle adrenalinestoot zullen geven.

Voor Venus in Ram is het leukste onderdeel van een project of relatie om dingen op gang te krijgen, op jacht te gaan. Het begrip ‘verovering’ spreekt deze mensen sterk aan, maar voor hen is de ‘jacht’ altijd beter dan de ‘vangst’. Dat wil zeggen, wanneer ze een doel hebben bereikt, kunnen ze zich snel vervelen en op zoek gaan naar de volgende uitdaging.

Deze Venus-types kijken liever vooruit dan stil te staan ​​bij spijt uit het verleden. Evenzo zijn spontaniteit en meegaan met de stroom belangrijker voor hen dan het maken van lange termijn plannen. Ze behoren over het algemeen tot de eersten die nieuwe trends en modes adopteren. Ze waarderen assertiviteit en directheid en hebben een hekel aan elke vorm van oneerlijkheid of schijn.

Venus in Ram-mensen flirten door openhartig, direct en zelfs gedurfd te zijn. Ze proberen je te overtuigen door uit te drukken hoe ondernemend en onafhankelijk ze zijn. Hun stijl van liefde uiten kan gekmakend "ik"-gecentreerd zijn, maar de juiste persoon voor hen zal deze benadering charmant vinden.

Venus in Ram mannen en vrouwen gedragen zich in de liefde op een kinderlijke, grappige manier. Ze worden opgewonden door energie en activiteit. Afknappers zijn onder meer een relatie die als bedompt of te "volwassen" wordt beschouwd, vaagheid en er omheen draaien. Om ervoor te zorgen dat een relatie voor hen fris en nieuw blijft, hebben ze veel stimulatie nodig.

Venus in Ram-mensen nemen niet per se de controle over, maar ze nemen instinctief het voortouw in zaken van het hart. Ze passen zich niet gemakkelijk aan de gevoelens en stemmingen van anderen aan.

Ze kunnen veeleisend zijn in de liefde, verslaafd aan de jacht of de intense passies van het moment. Houden van spontane uitingen van genegenheid en seksualiteit. Ze hebben een onschuldige charme die soms moeilijk te weerstaan is.

Met geld kan Venus in Ram gemakkelijk impuls aankopen doen. Soms zouden ze er beter aan doen om een paar dagen te wachten met kopen, omdat het verlangen vrij snel voorbij kan gaan. Kunst die hen aanspreekt is gedurfd en actief van toon.

Kracht:

Extravert en sympathiek, maken makkelijk vrienden, hartelijke, energieke minnaars, direct, oprecht en eerlijk.

Zwakte:

Egocentrisch en persoonlijk veeleisend, persoonlijke vrijheid gaat voor saamhorigheid, roofzuchtige minnaars, hardvochtig, kunnen zonder veel medeleven van relatie wisselen.

Man – vrouw

Mannen zullen – als bij hen Venus in Ram staat – dit type vrouw het meest aantrekkelijk vinden. Voor vrouwen is dit de meest natuurlijke manier om zichzelf aantrekkelijk te voelen. Voor een completer beeld van vrouwelijkheid moet je ook kijken in welk teken de Maan staat. En bedenken dat mannen een vrouwelijke kant hebben, en vrouwen een mannelijke kant. In sommige situaties zullen mensen Venus in Ram zelf tot expressie brengen, en in andere situaties vertegenwoordigt dit belangrijke mensen in hun leven; hun partner, geliefden, collega’s, en vriendinnen.