Kruimelpad

Maan in Leeuw (1)

Als je geboren bent met de Maan in Leeuw moet je manieren vinden om je creativiteit te uiten en dingen te doen waar je van houdt. In feite ben je geboren met een aangeboren behoefte om je hart te volgen. Het is belangrijk dat je een plek in je leven vindt voor veel plezier, passie en creatieve zelfexpressie. Merk op wat je hart doet zingen. Dat is waarschijnlijk jouw beste keuze.

Van jongs af aan had je waarschijnlijk een behoorlijk gepassioneerd karakter en grote dromen voor jezelf. Naarmate je ouder wordt, moet je de kinderlijke geest van plezier en creativiteit die in je leeft, beschermen. Wat je ook doet in het leven, je zult het beste presteren als je iets nastreeft waar je echt van geniet.

Op emotioneel niveau ben je waarschijnlijk warm, genereus en van nature zelfverzekerd. Als je liefhebt, heb je intens lief. Je vrienden kunnen op je rekenen voor loyaliteit en steun.

Je bent misschien op de een of andere manier koppig en haat het om te horen wat je moet doen. Als je eenmaal een besluit hebt genomen over een persoon of situatie, kost het veel moeite om je van het tegendeel te overtuigen. Met de Maan in Leeuw zijn je gevoelens over bepaalde zaken of mensen vaak blijvend

Je hebt een talent om je hart te richten op wat je wilt. Je moet het instinct van vreugde in je leven volgen. Als iets je met opwinding en enthousiasme vervult, dan is het waarschijnlijk goed voor je. Als iets belemmerend of saai aanvoelt – hoe praktisch het ook lijkt – kan het waarschijnlijk het beste met rust worden gelaten.

Het teken Leeuw wordt geregeerd door de Zon en wordt geassocieerd met royalty's. Je hebt misschien een aangeboren koninklijke kwaliteit, je straalt warmte uit naar degenen voor wie je welwillend bent en misschien vecht je fel uit tegen degenen die jouw gunst hebben verloren.

Je hebt een uitgesproken gevoel van waardigheid en verwacht een zekere mate van beleefde behandeling en respect van anderen. Je moet het gevoel hebben dat in ieder geval een aantal mensen je bewonderen om wie je bent.

Je hebt misschien een vrij overdadige smaak en voelt je het meest op je gemak wanneer je omringd bent door mensen en situaties die je innerlijke beeld van jezelf weerspiegelen - in sommige opzichten zijn ze belangrijk voor je en verdienen ze het beste.

Het kan zijn dat je moeder zulke eigenschappen voor je heeft weerspiegeld, of je heeft opgevoed om je speciaal en belangrijk te voelen. Ze heeft misschien sterke creatieve instincten, of heeft je misschien geleerd wat het betekent om te leiden.

Je moet oppassen dat dit aangeboren gevoel van autoriteit niet egocentrisch en dominant wordt. Je hebt een aangeboren gevoel van trots zijn op jezelf. Dit kan je door het leven helpen, maar moet soms wel worden beheerst.

Je wilt de dingen zo goed mogelijk doen. Op zijn best kan trots ervoor zorgen dat je  streeft naar het best mogelijke en dat je je verplichtingen nakomt. Je stelt hoge eisen aan jezelf en anderen.

Maar als je dit inherente gevoel van trots de overhand laat nemen, zou je kunnen denken dat je altijd gelijk hebt. Dan zou je de neiging kunnen ontwikkelen om overdreven veeleisend, afwijzend of controlerend te zijn en dat je te vaak zit aan te dringen dat je altijd je zin krijgt.

Anderen zullen je voorbeeld graag volgen als je eraan denkt om hen ook de ruimte te geven. Laat trots je niet vullen met eigendunk. Gebruik het in plaats daarvan als een manier om hoge normen te handhaven - passend bij jouw inherente gevoel van zelfrespect.

Bij de Maan in Leeuw is er vaak een passionele intensiteit die uitgedrukt moet worden. Dit is een dramatisch en creatief teken. Het kan zijn dat je je aangetrokken voelt tot grootse ervaringen en dramatische situaties.

Je bent op je best als je natuurlijke uitbundigheid een uitlaatklep kan vinden. Je bent misschien al op jonge leeftijd aangetrokken tot alles wat flamboyant, creatief of expressief is, inclusief dans, drama en muziek.

Je hebt een kinderlijk gevoel voor plezier en je moet hier op de een of andere manier gebruik van maken. Misschien merk je dat je creativiteit gemakkelijk tot uiting komt als je met kinderen werkt, of als je een bedrijf runt waar je al je ideeën concrete vormen aanneemt.

Wat je ook doet, je zult merken dat je dag kleurrijker is als je een creatieve uitlaatklep hebt. Je moet manieren vinden om jezelf uit te drukken in alles wat je doet. Met de Maan in Leeuw ben je waarschijnlijk een "kind in hart en nieren". Je houdt van spel, plezier en spontaniteit. Je vindt het waarschijnlijk gemakkelijk om met kinderen op hun eigen niveau om te gaan.

Tijd doorbrengen met kinderen helpt ook om je eigen creativiteit en gevoel voor plezier te vergroten. Tijd nemen voor plezier en avontuur is een soort medicijn voor je. Je moet tijd maken voor plezier als een soort "voedsel voor de ziel".

Bij de Maan in Leeuw zijn ook liefde, genegenheid en romantiek essentieel. Je voelt je op je best als je hartstochtelijk het vuur van de romantiek aanwakkert. Kortom, je houdt van liefhebben en moet je nodig voelen.

Je hebt ook veel geruststelling en genegenheid nodig. Om je verbonden te voelen met een ander heb je feedback nodig, en het is belangrijk dat jullie allebei zoeken naar manieren om je romantische relatie levend te houden.

Als kind had je misschien veel geruststelling nodig. Als volwassene heb je hetzelfde nodig – niet vanuit onzekerheid, maar meer als blijk van wederzijdse zorg. Je moet relaties aangaan met mensen die je met genegenheid zullen overladen en tijd maken voor plezier. Het is erg belangrijk dat je een partner vindt die expressief is in haar of zijn liefde en aandacht heeft voor jouw emotionele behoeften.

In wezen is Leeuw een gevoelig en beïnvloedbaar teken. Je kunt gemakkelijk gekwetst worden als je niet de erkenning of het respect krijgt dat je denkt te verdienen. Je hebt goedkeuring en feedback van anderen nodig om te weten hoe je ervoor staat. Het is dus belangrijk dat je jezelf omringt met degenen die bereid zijn om te delen en vriendelijk kunnen zijn.

Maan in Leeuw is ook een teken van leiderschap. Je hebt misschien het gevoel dat je geboren bent om anderen te leiden of te organiseren. Je doet het dus het beste als je een zekere mate van controle hebt in situaties. Je moet op een bepaalde manier de leiding nemen. Het organiseren van evenementen of mensen is een geweldige manier om dit te bereiken.

Je hebt van nature sturende en leidinggevende kwaliteiten die anderen inspireren jou te volgen. Wanneer je leiding geeft vanuit een plaats van vertrouwen en plezier, zullen anderen graag meegaan.

Je hebt ook een gave voor sociale situaties en weet instinctief hoe je plezier en flair in elke situatie kunt brengen. Je hebt feesten, excursies en sociale evenementen nodig om je levendig te voelen.

Zelfs als andere invloeden in je horoscoop je iets meer verlegen of teruggetrokken maken moet je jezelf toestaan ​​om van het leven te genieten. Hoe meer plezier je hebt, hoe meer liefde je uitdrukt. Zo eenvoudig en noodzakelijk is het.

Wanneer je leert hoe je je creativiteit en passie kunt kanaliseren, zul je je inherente gaven herkennen. Dan, door te begrijpen dat anderen net zo "speciaal" zijn als jij, houd je de dingen in perspectief, je hart op de juiste plaats en een gevoel van overvloed zal door je leven stromen.

Maan in Leeuw (2)

Mensen met de Maan in Leeuw zijn niet perse altijd extravert – dat hangt ook van de rest van de horoscoop af. Maar als ze zich op hun gemak voelen, staan ​​ze graag in het middelpunt van de belangstelling. Dat wil zeggen, ze vinden het leuk om in hun eigen huis, en met familie en vrienden, in de "schijnwerpers" te staan. Sommigen vinden het leuk om anderen te entertainen en nemen dan de rol van komiek op zich.

En als ook andere factoren in de horoscoop die kant op wijzen kunnen dit ook de mensen zijn die op het podium staan, en een hele zaal weten te betoveren met hun zang, dans, toneelspel of muzikale talenten. Dit is een erg creatieve positie van de Maan. Maan in Leeuw-mensen willen op zijn minst creëren en entertainen.

Met de Maan in Leeuw is er soms, vanwege een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, de behoefte om dingen recht te zetten. Ze houden over het algemeen graag toezicht op het reilen en zeilen in hun kleine kring. Dat komt eerder voor uit betrokkenheid en een groot hart dan uit controledrang. Ze hebben een sterke behoefte aan een aantal warme, vriendelijke contacten met wie ze zich helemaal op hun gemak kunnen voelen.

Ze kunnen soms nogal lui zijn, en ook een beetje bazig. Over het algemeen hebben ze echter een diepe behoefte om anderen eerlijk en rechtvaardig te behandelen. Ze kunne ook anderen stimuleren om meer met hun talenten te doen, of ondersteuning bieden aan hen die wel een zetje in de rug kunnen gebruiken.

Wanneer ze zich gekleineerd voelen, kunnen deze mensen dramatisch zijn in hun emotionele uitingen. Wanneer hun trots gekwetst is, geven ze zich over aan dramatische scènes en kunnen ze gaan mokken. Dit gebeurt echter zelden in het openbaar. Ze zijn ze veel te bezorgd over hun imago om spetterende scènes buiten de veiligheid van hun eigen huis te maken. In het openbaar nemen ze de dingen liever op een waardige manier op. Thuis krijgt de familie echter vertoningen van emotioneel drama te zien. Deze scènes duren over het algemeen niet zo lang, maar ze moeten wel even hun hart kunnen luchten.

Deze mensen zijn vaak populair en worden gewaardeerd om hun integriteit en sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel. Ze zijn best wel trots en zelden blij als ze bevelen moeten opvolgen. Ze hebben veel liefde en zorg nodig om goed te kunnen functioneren in de wereld. Maar ze kunnen zelf ook veel liefde en warmte geven – maar al kunnen ze inderdaad veel emotionele veiligheid geven, ze zullen anderen ook altijd stimuleren om hun hart te volgen, en datgene te doen waar ze het meest gelukkig van worden.

Leeuw is een vast teken en het kan moeilijk voor hen zijn om op het laatste moment van gedachten te veranderen of plannen te wijzigen. Ze hebben tijd nodig om zich aan te passen aan veranderingen in de planning.

Terug