Kruimelpad

Maan in Boogschutter (1)

Als je bent geboren met de Maan in Boogschutter ben je van nature optimistisch, energiek en heb je een positieve kijk op het leven. Je ziet het leven als een avontuur, en hebt het gevoel dat je op de een of andere manier altijd verder kunt reiken. En dat er áchter de horizon nog vele wonderbaarlijke, maar nog niet ontdekte mogelijkheden op je wachten.

Boogschutter is een Vuurteken en geeft je persoonlijkheid een gepassioneerd, idealistisch en creatief aspect. De Maan in Boogschutter suggereert ook dat je afwisseling en veel opties nodig hebt op het gebied van toekomstplannen.

Daarom heb je bovenal vrijheid nodig. Omdat je Boogschutter-maan je instinctieve reactie op dingen beschrijft, voel je je waarschijnlijk het meest op je gemak als je mag ronddwalen. Je hebt de ruimte nodig om de wereld om je heen te verkennen of nieuwe mogelijkheden te overwegen, zelfs als je je eigenlijk niet kunt verplaatsen.

Uitbreiding kan op verschillende manieren. Aan de ene kant heb je misschien altijd al een voorliefde gehad voor reizen en een fascinatie voor vreemde plaatsen. Misschien ben je opgegroeid met verhalen over verre avonturen, heb je veel gereisd toen je jong was of had je een talent voor talen. Je bent misschien een "zigeuner" in hart en nieren, met een verlangen om de wereld te verkennen en te bewegen. Het kan zijn dat je veel reist of situaties zoekt waarin je in contact kunt komen met vreemde plaatsen en culturen.

Zelfs als de omstandigheden het niet toelaten, kun je je gemakkelijk voorstellen dat je overal ter wereld je huis maakt. Dromen van verre oorden of het ervaren van andere culturen helpt je om te gaan met je behoefte om vrij te zijn.

Deze drang naar vrijheid is erg sterk en kan je soms rusteloos maken. Je moet het gevoel hebben dat je wereld zich altijd uitbreidt. Je houdt niet van het gevoel te lang op een plek vast te zitten en hebt afwisseling in je leven nodig.

Je kunt je huis op een eclectische manier inrichten, of je omringen met voorwerpen die je herinneren aan plekken waar je zou willen zijn. Je moet jezelf zien als onderdeel van een global village en je bent bereid om andere plekken te leren kennen.

Wanneer het leven te routineus wordt, kan het levenloos en saai voor je lijken. Daarom is het belangrijk dat je van tijd tot tijd een nieuw perspectief krijgt door naar plaatsen te gaan waar je nog niet eerder bent geweest.

Ook door studie of opleiding kun je je horizon verbreden. Je moet het gevoel hebben dat je altijd iets nieuws leert of ontdekt. Misschien ben je een eeuwige student, of heb je hobby's met een educatieve inslag.

Met een Boogschutter Maan heb je talenten op het gebied van lesgeven of mentorschap. Je behoefte om waarheid en wijsheid te zoeken, vertaalt zich vaak in een liefde om je ontdekkingen met anderen te delen. Je hebt misschien natuurlijke gaven om anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Je bent waarschijnlijk erg goed in het uitleggen van verschillende gezichtspunten, en je zult merken dat anderen zich tot je aangetrokken voelen vanwege de brede ervaring die je deelt.

Je moet op zoek gaan naar wat je inspireert. Als je het eenmaal hebt ontdekt, heb je een grenzeloos enthousiasme om te delen. Je grootste geschenk is je vermogen om anderen dezelfde vrijheid te geven die je nodig hebt om je eigen waarheid te vinden. Als je ze verschillende ideeën laat ontdekken en uitzoekt wat voor hen waar is, laat je ze inspiratie voor zichzelf opdoen.

Dit teken wordt geassocieerd met religie en overtuigingen. Je bent misschien opgegroeid in een gezin waar religie belangrijk was, of je moeder had een uitgesproken religieuze of spirituele kant. Als het geloof een belangrijke rol speelde in het huis waarin je opgroeide, kan het ook zijn dat de traditionele en beperkende aspecten daarvan je leven in eerste instantie bepaalde. Je vrijheidsdrang kan dan gezien worden als een reactie op een al te strikte opvoeding. Je moet geloofssystemen onderzoeken om erachter te komen wat waar is voor jou.

Aan de andere kant kun je zo opgaan in wat je gelooft dat je uiteindelijk gaat prediken. Het kan zijn dat je je drang om anderen te bekeren tot jouw standpunt eens onder ogen moet zien. Je kunt je afvragen of je vindt dat je altijd gelijk moet hebben. En wat is in relaties belangrijker – gelijk of geluk?

Als je daar wat realistischer in kunt worden heb je veel meer kans om optimistisch, positief en zonnig te zijn, met de neiging om te leven en laten leven. Met een Boogschuttermaan wordt je waarschijnlijk geliefd vanwege je ruimdenkendheid. Je hebt een open discussie nodig om je filosofische benadering van het leven te voeden.

Je hebt waarschijnlijk van nature geluk en op de een of andere manier lukt het je altijd weer om positief uit een moeilijke situatie tevoorschijn te komen. Het kan zijn dat je zo nu en dan risico's moet nemen om dit aan jezelf te bewijzen, maar je zult het leven waarschijnlijk altijd als vol van mogelijkheden zien. Je optimistische instelling is een van je grootste troeven en zal je helpen om keer op keer op te staan ​​uit ongelukkige tegenslagen.

Je bent waarschijnlijk meer bezig met mogelijkheden dan met aandacht voor detail. Tenzij er andere invloeden in de geboortehoroscoop aanwezig zijn, moet je misschien oppassen voor de neiging om in dingen te springen zonder er echt over na te denken. Je leest soms niet de kleine lettertjes in een contract, en je kan weleens in de problemen komen omdat je te veel op geloof hebt vertrouwd en niet genoeg op rede. Vertrouwen is mooi, maar soms is controle beter.

Ten slotte heb je misschien de behoefte om de grenzen te testen van wat voor jou fysiek mogelijk is. Als kind was je misschien een getalenteerde atleet. Je geniet van het gevoel dat ontstaat als je beperkingen overwint en iets doet wat je voorheen niet kon. Je behoefte aan avontuur en adrenaline kan ervoor zorgen dat je betrokken raakt bij een aantal verschillende dingen, van extreme sporten tot professioneel gokken.

Omdat je van nature enthousiast bent, kun je vertrouwen op een constante stroom van inzicht en intuïtie om eventuele problemen die zich voordoen op te lossen. De Boogschutter-maan geeft je een houding dat alles op te lossen valt, waardoor je mogelijkheden ziet waar anderen alleen redenen vinden om op te geven.

In veel opzichten moet je de grens vinden van wat mogelijk is. Grenzen verleggen is een grote bron van emotionele voldoening. Door aan jezelf en anderen te bewijzen waartoe je in staat bent, krijg je de geruststelling dat misschien wel alles echt mogelijk is voor jou! Door je dromen te volgen en open te staan ​​voor avontuur, creëer je het soort omstandigheden dat je kan geven wat je nodig hebt.

Geboren met een Boogschuttermaan is je optimistische kijk een van je grootste troeven, en je kunt deze positieve invloed gebruiken om inspiratie op te doen in de wereld om je heen, terwijl je anderen helpt de inspiratie te vinden die ze nodig hebben.

Maan in Boogschutter (2)

Boven alles hebben mensen met de Maan in Boogschutter behoefte aan persoonlijke vrijheid en ruimte. Het zijn buitengewoon gelukkige en gemakkelijke mensen, zolang ze zich niet opgesloten of beperkt voelen. Ze hebben ook een sterke behoefte aan activiteit. Nieuwe mensen ontmoeten, de wereld in trekken en reizen zijn allemaal belangrijk voor hun gevoel van welzijn. Ze houden van open ruimtes en, in hun huizen, van een ruime en lichte omgeving.

Er is een beetje een leraar in iedereen met de Maan in Boogschutter, en zeker een behulpzame geest. Ze vergeten gemakkelijk afspraken en dergelijke, en sommigen worden zelfs als onverantwoord beschouwd. Het is echter moeilijk om boos op hen te blijven! Ze zijn buitengewoon vrolijk en opgewekt, en hun optimisme is aanstekelijk.

Veel mensen met deze plaatsing zijn buitenmensen. Ze hebben op zijn minst een grote voorliefde voor veranderingen van omgeving en enige minachting voor de vaste routine. Ze genieten ook van vriendschappelijke concurrentie.

Als het moeilijk wordt, rennen deze mensen weg. Ze houden er niet van om te lang in routine vast te zitten en moeten gewoon ontsnappen. Ze komen terug wanneer ze zich verfrist voelen en wanneer hun geest is vernieuwd!

Ze hebben een vorm van blind vertrouwen die bewonderenswaardig is. Ze geloven gewoon dat alles goed zal komen. En vreemd genoeg gebeurt dat ook vaak – het lijkt wel of geluk hebben bij hen aangeboren is. En zelfs als het niet geweldig afloopt kunnen ze met hun filosofische kijk nog wel een paar lichtpuntjes benoemen.

Ze houden niet echt van het maken van gedetailleerde plannen, ze geven er de voorkeur aan om al doende wel te improviseren. Dat kan soms verontrustend zijn voor degenen die niet zo vrijgevochten zijn en die liever een beetje op de hoogte zijn van wat ze kunnen verwachten. Maan in Boogschutter mensen zijn zeer flexibel en over het algemeen onderweg naar weer een nieuw avontuur. Ze zijn ook hongerig naar kennis, nieuwe ervaringen en geestverruimende ideeën. Ze zijn grote liefhebbers van de waarheid, en ze zijn geweldige, inspirerende leraren.

Terug