Kruimelpad

Zon in het elfde huis

Met de Zon in het elfde huis ben je gemotiveerd om contact te maken met anderen en groepen te vormen op basis van overeenkomsten en gedeelde doelen. Als natuurlijke netwerker ben je misschien goed in het vinden van vrienden. Je zou professionele resultaten kunnen zoeken waarin je verbindingen kunt leggen en kunt werken aan het algemeen welzijn.

Jouw uitdaging is om tijd vrij te maken voor de netwerken in je leven, maar ook voor jezelf. Misschien moet je eraan denken om je individualiteit te eren in plaats van je identiteit binnen deze groepen te verliezen. Je bent je van jongs af aan bewust van de waarde van echte vriendschap en steun voor collectieve belangen. Je bent graag onderdeel van een team, en van een vrienden- of vriendinnen groep.

Het elfde huis beschrijft hoe elk individu verwant is via de samenleving of groep waarvan ze deel uitmaken. Geboren met de Zon in het elfde Huis, leer je na te denken over wat het beste is voor de gemeenschappen waarvan je deel uitmaakt.

Je hebt een sterk gevoel voor sociale rechtvaardigheid en bent bedreven in het vinden van manieren om harmonie in groepssituaties te brengen. Vriendschappen zijn waarschijnlijk belangrijk en je hebt misschien connecties uit alle lagen van de bevolking. Je hebt een actief sociaal leven nodig. Een gevoel van eigenwaarde komt voort uit groepsbetrokkenheid. Je zult je het meest levend voelen als je deel uitmaakt van een collectief.

Je kunt uitblinken in het werken in organisaties waar je over brede afdelingsgrenzen heen kunt denken, bijvoorbeeld bij personeelsbeleid, of promotie. Of je bent goed in het bedenken van leuke ideeën om mensen bij elkaar te brengen, aan te voelen wat anderen willen en wat evenementen het leukst maakt. Hoewel je ideeën misschien een element van idealisme bevatten, heb je vaak een duidelijk idee van wat praktisch is. Met de Zon in het elfde huis heb je misschien een visie van utopische harmonie, getemperd door een begrip van wat realistisch is. Je bent in staat om een nieuw perspectief in je sociale groepen te introduceren.

Waar mogelijk streef je naar objectiviteit. Je leert hoe je tastbare resultaten kunt leveren die alle betrokkenen ten goede komen. Om dergelijke redenen kan het zijn dat je je aangetrokken voelt tot paden die gericht zijn op het opbouwen van relaties of het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

Dit moet overeenkomen met je zonneteken en je moet op zoek gaan naar concrete manieren om je vaardigheden aan de wereld om je heen te demonstreren.

Je bent begaafd met het vermogen om contact te maken met anderen en deel uit te maken van een groter geheel op basis van gelijkenis en gedeelde netwerken. Door je groeps- en organisatiefocus bouw je duurzame relaties op met gemeenschappelijke waarden. Je kunt op zoek gaan naar professionele situaties waarin u verbindingen kunt smeden en kunt werken aan het algemeen welzijn. Uw uitdaging is om uw individualiteit te eren en uw eigen perspectief als onderdeel van die groep niet te verliezen. Je moet misschien herkennen wat er speciaal aan jezelf is om te kunnen schitteren. Na verloop van tijd ga je inzien dat je op je best bent als je met anderen bezig bent.

Je levensreis omvat het onderwijzen van de waarde van gelijkheid, de vrijheid van echte vriendschap en het voordeel van groepen.

 

Achtergrond

Belangrijkste associaties met het elfde huis, verwant aan het elfde teken Waterman

Vrienden en vriendinnen. Kennissen en geestverwanten. Mensen met wie je je sterk verbonden voelt door gemeenschappelijke ervaringen en idealen. Gezelschapsleven, samenkomen, feesten, festivals. Groepen, clubs en verenigingen. Visie op de toekomst, hoop en verwachting. Politieke partijen en idealen.

Belangrijkste associaties met de Zon

De kern, het bewuste zelf, de wil, het vermogen om te kiezen, de held, het hart, integratie van ervaringen, wie je bent en wat je wil zijn, de mogelijkheid om je leven te sturen, ambitie, waar je naar streeft, creativiteit, zelfexpressie, onafhankelijkheid, waar je voor staat, mannen in het algemeen, en meer specifiek; de vader

Als de Zon goed functioneert

Kunnen kiezen, sturing kunnen geven, zelfbewust, trots op jezelf, oké zijn met jezelf, leiderschap, verantwoordelijkheid, weten wat je wil, eenheid, hartelijkheid, verwelkomen, ja zeggen tegen het leven, vitaliteit, in jezelf geloven, mijn ervaringen en wat ik wil zijn belangrijk, ik mag zijn wie ik ben, ambitieus, zelfstanding, zelfbepalend, zelfvertrouwen, goede verhouding met de mannen in het algemeen en specifiek de vader, leuke vader zijn

Als de Zon niet goed functioneert

Niet weten wat je wil, doelloos en verloren, niet van jezelf kunnen houden, of juist arrogant en verwaand, groot ego, overgevoelig bij kritiek, autoritair leiderschap, slap, geen ruggengraat, ik doe maar wat, weinig energie, neerslachtig of zielig doen bij tegenslag, egoïstisch, egocentrisch, narcistisch, iedereen te vriend willen houden in plaats van uitspreken waar je voor staat, slechte verhouding met mannen in het algemeen en meer specifiek de vader, geen leuke vader zijn.

Het huis waar de Zon in staat is een gebied in je leven waar je je speciaal wil zijn en waar je (meestal in positieve zin) wil opvallen. Het laat zien welke ervaringen belangrijk zijn voor je gevoel van eigenwaarde, op welke manier je een eigen identiteit opbouwt, en waar je erkenning van anderen nodig hebt om te groeien. Als dat lukt voel je een gezonde trots, en versterkt dat het gevoel dat je waardevol bent. De Zon is ook een actieve kracht, dus hier kun je ook zelf initiatieven nemen om verandering aan te brengen in situaties die niet bevallen. Maar als de Zon niet goed functioneert laat het huis zijn op welk gebied van het leven je ofwel een te groot, overgevoelig ego hebt, of waar je slap en weinig overtuigend bent.