Kruimelpad

Zon in het vijfde huis

Met de Zon in het vijfde huis wordt je waarschijnlijk gemotiveerd door de behoefte om je leven te leven met veel aandacht voor plezier, passie en creatieve zelfexpressie. Je beroepskeuzes kunnen een creatieve kant hebben, of je kunt gedreven worden om je passie door middel van werk tot uitdrukking te brengen.

Dit huis is verbonden met kinderen, dus het samenzijn met jongeren kan ook belangrijk voor je zijn. Ook zal je waarschijnlijk veel (positieve) aandacht aan je kinderen geven, en vaak trots op ze zijn. Jouw uitdaging is om je hart te volgen, jezelf waar nodig in de schijnwerpers te laten staan ​​en jezelf te laten stralen.

Na verloop van tijd kun je anderen leren hoe ze kunnen creëren, liefde kunnen uiten en kunnen leven met spontane vreugde.

Het vijfde Huis heeft betrekking op plezier. Het beschrijft die dingen die vitaliteit en vreugde brengen. Om deze reden vallen alle vormen van recreatie, of alles wat gewoon voor de lol wordt gedaan, onder zijn domein. De Zon staat hier goed. De symbolische kwaliteiten ervan passen natuurlijk bij de thema's van dit huis en hebben dus het potentieel om sterk te schitteren. Als je geboren bent met de Zon in 5 moet je je hart volgen. Een creatieve kracht stroomt door je heen, op zoek om zichzelf uit te drukken. Meer dan enige andere Zonne-plaatsing, moet je jezelf toestemming geven om te zijn wie je werkelijk bent.

Dit moet overeenkomen met je zonneteken en je moet op zoek gaan naar concrete manieren om je vaardigheden aan de wereld om je heen te laten zien. Wees niet bang om te erkennen dat je graag complimentjes krijgt, en dingen doet omdat anderen dat waarderen. Je wordt een leuker iemand door anderen ook veel te complimenteren, en te laten merken dat je waardeert wie ze zijn, en wat ze doen.

De Zon het vijfde huis wordt ook geassocieerd met romantiek en het plezier dat voortkomt uit verbondenheid en delen. Het heeft betrekking op seksualiteit, evenals op iemands voorkeursmodus(en) van seksuele expressie. Romantiek is de intense energie die wordt gecreëerd door twee mensen die willen vieren wat speciaal in elkaar is. Het genereert een verhoogd gevoel van levendigheid; het gevoel deel uit te maken van een prachtige droom. Door liefdevolle gebaren of attente geschenken wordt een gevoel van magie gecreëerd die het leven levendiger maakt.

Als je geboren bent met de Zon in het vijfde Huis, heb je een natuurlijk vermogen om dit tot stand te brengen, maar ook de wens om het zelf te ervaren. Je hebt misschien een talent om relaties tot leven te brengen en je gedijt goed als je 'verliefd' bent. Je reis moet inhouden dat je het leven ervaart als kleurrijk, gepassioneerd en levendig, met iemand die je een speciaal gevoel geeft.

Je bent begaafd met het vermogen om anderen te herinneren aan het belang van creativiteit en plezier. Je kunt elke kamer opvrolijken door die dingen te doen die je vitaliteit en vreugde geven. Als je naar je hart luistert en doet wat je vervult met een gevoel van passie en avontuur, kom je tot leven.

Jouw zoektocht is om deze inspiratiebron te ontdekken en deze vervolgens op een zinvolle manier te sturen. Je grootste avontuur komt voort uit het herkennen van je eigen unieke gaven en vervolgens de moed vinden om deze met de wereld te delen. Wanneer je dit doet, breng je plezier en plezier aan anderen terwijl je de bron van enthousiasme aanboort die kleur en leven brengt in het alledaagse.

Je levensreis houdt in dat je leert je hart te volgen, zodat je anderen kunt leren hetzelfde te doen.

 

Achtergrond

Belangrijkste associaties met het vijfde huis, verwant aan het vijfde teken Leeuw en de Zon. Betekenissen: Hobbies, plezierige dingen, genoegens, dingen waar je van geniet, recreatie en ontspanning, spel en spelen, gokken. Kinderen, nakomelingen. Romantische en liefdes affaires, seksualiteit voor plezier en ontspanning, minnaars en minnaressen. Creatieve zelfexpressie. Huisdieren die emotioneel belangrijk voor je zijn.

Belangrijkste associaties met de Zon

De kern, het bewuste zelf, de wil, het vermogen om te kiezen, de held, het hart, integratie van ervaringen, wie je bent en wat je wil zijn, de mogelijkheid om je leven te sturen, ambitie, waar je naar streeft, creativiteit, zelfexpressie, onafhankelijkheid, waar je voor staat, mannen in het algemeen, en meer specifiek; de vader

Als de Zon goed functioneert

Kunnen kiezen, sturing kunnen geven, zelfbewust, trots op jezelf, oké zijn met jezelf, leiderschap, verantwoordelijkheid, weten wat je wil, eenheid, hartelijkheid, verwelkomen, ja zeggen tegen het leven, vitaliteit, in jezelf geloven, mijn ervaringen en wat ik wil zijn belangrijk, ik mag zijn wie ik ben, ambitieus, zelfstanding, zelfbepalend, zelfvertrouwen, goede verhouding met de mannen in het algemeen en specifiek de vader, leuke vader zijn

Als de Zon niet goed functioneert

Niet weten wat je wil, doelloos en verloren, niet van jezelf kunnen houden, of juist arrogant en verwaand, groot ego, overgevoelig bij kritiek, autoritair leiderschap, slap, geen ruggengraat, ik doe maar wat, weinig energie, neerslachtig of zielig doen bij tegenslag, egoïstisch, egocentrisch, narcistisch, iedereen te vriend willen houden in plaats van uitspreken waar je voor staat, slechte verhouding met mannen in het algemeen en meer specifiek de vader, geen leuke vader zijn.

Het huis waar de Zon in staat is een gebied in je leven waar je je speciaal wil zijn en waar je (meestal in positieve zin) wil opvallen. Het laat zien welke ervaringen belangrijk zijn voor je gevoel van eigenwaarde, op welke manier je een eigen identiteit opbouwt, en waar je erkenning van anderen nodig hebt om te groeien. Als dat lukt voel je een gezonde trots, en versterkt dat het gevoel dat je waardevol bent. De Zon is ook een actieve kracht, dus hier kun je ook zelf initiatieven nemen om verandering aan te brengen in situaties die niet bevallen. Maar als de Zon niet goed functioneert laat het huis zijn op welk gebied van het leven je ofwel een te groot, overgevoelig ego hebt, of waar je slap en weinig overtuigend bent.