Relaties en seksualiteit van de Boogschutter

Boogschutter1

De Boogschutter geniet van zijn vrijheid en is van nature een versierder die zich niet graag bindt. Ze zijn onstuimig en houden van spontane, opwindende, hartstochtelijke seksuele avontuurtjes.

Ze zijn altijd optimistisch en begeven zich van de ene fantastische ervaring naar de andere. De Boogschutter is een echte reiziger. Ze hebben een passie voor het ontdekken van nieuwe plaatsen en mensen. Door het veranderlijke vuurkarakter hebben ze een sterke, maar onregelmatige seksuele drift en hebben ze levendige, inventieve seks en intellectuele stimulatie nodig om geïnteresseerd te blijven. Hoewel de vuurtekens meestal ongeduldig zijn, besteden Boogschutters tijd aan geestelijke en lichamelijke ontdekking als deel van de seksuele opwinding. Ze tolereren verveling echter onder geen beding, vooral niet in bed.

Tekens die te weinig uithoudingsvermogen hebben, zijn gewaarschuwd dat het voorspel met een Boogschutter hevig en gepassioneerd kan zijn en uren kan duren. Boogschutters hebben over het algemeen een groot libido, en staan gemakkelijk in vuur en vlam – maar seks kan ook gemakkelijk op de achtergrond raken als ze andere interesses hebben, omdat ze heel wispelturig zijn. Ze houden niet van gewoonten en sleur. Partners van Boogschutters moeten soepel zijn om met hun tweeledige karakter te kunnen omgaan.

Gevoelige tekens moeten oppassen voor het goed bedoelde maar tactloze commentaar van de Boogschutter dat zelfs het wildste verlangen kan doen verdwijnen. Maar hun joviale aard kan de situatie meestal nog redden en als de partner niet kan lachen, blijven ze niet lang. Er wachten immers nog veel te veel heerlijke seksuele avonturen op hen.

Boogschutters hebben een avontuurlijk karakter, en proberen altijd hun interesses te volgen. Ze zijn eeuwig optimistisch, hoopvol, en hebben er vertrouwen in dat het in de toekomst allemaal weer goed komt. Daarom kunnen ze wachten tot ze de juiste partner tegenkomen. De Boogschutter is altijd bereid om risico’s te nemen of een gokje te wagen. En als dit niet loont, krabbelt de veerkrachtige Boogschutter terug en begint aan iets nieuws.

Dit filosofische teken staat voor expansie en groei, is altijd op zoek naar een verrassend perspectief en de waarheid. Ze hebben iets nodig om in te geloven en dat kan hun geliefde zijn. Ze hebben vaak een interesse in filosofie, religie, of spiritualiteit, en het is belangrijk voor ze dat de partner op dezelfde spirituele golflengte zit.

Ze hebben een metgezel nodig tijdens de zoektocht van hun bestaan, maar verdragen het slecht als blijkt dat de partner een belemmering is voor hun vindingrijkheid of zin in avontuur.

In en uit bed, of van de ene in de andere relatie springen is een kant van hun spontane, wisselvallige karakter. Het is voor hen vaak heel moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Door hun impulsieve, vurige achteloosheid, doen ze beloften voordat ze goed nadenken. Vervolgens vergeten ze die beloften als ze te veel te doen hebben. Anderen kunnen zich door die nonchalance erg in de steek gelaten voelen.

Ze worden snel verliefd. De helft van de tijd is het slechts een bevlieging, maar dat vinden ze niet erg en de ander merkt dat meestal pas als de relatie voorbij is. Ze vinden het leuk om verliefd te zijn. Ze zijn niet emotioneel en piekeren niet over de toekomst; ze genieten gewoon met volle teugen van het heden.

Hoewel ze graag samen met de geliefde willen genieten, vooral als ze een weekeindje weg zijn, hebben ze ook ruimte nodig voor alle dingen die ze graag ook nog doen. Ze willen niet 24 uur per dag met iemand samen zijn, zelfs niet in het begin van een relatie.

Ze houden er niet zo erg van om in het openbaar hun affectie te laten zien; dat gaat zelden verder dan het vasthouden van elkaars hand. Privé ligt dat anders. Ze kunnen hun seksuele gevoelens gemakkelijk en hartstochtelijk tonen. Maar als de seks voorbij is, gaan ze verder met iets anders. Ze houden ook niet van emotionele spelletjes. Ze willen een ongecompliceerd liefdesleven met veel hartstocht en zo weinig mogelijk ruzies of angstgevoelens.

Een van de problemen als ze verliefd zijn, is dat ze altijd meer willen. Ze hebben een knagend gevoel dat er ergens anders iets gaande is wat veel opwindender is. Is een nieuw avontuurtje met iemand die beter bij hen zou passen opwindender? Ander en groener gras lokt ze. Er is een sterke liefde voor nodig om ze vast te houden, maar zodra ze zich aan iemand binden zijn ze meestal trouw.

Als ze zich uiteindelijk binden, willen ze het leven interessant en opwindend houden. Ze doen er alles aan om de sleur die hen zo afschrikt te voorkomen; ze maken bijvoorbeeld tijd voor vakanties of bezigheden zonder hun geliefde, vooral als ze verschillende interesses hebben.

Ze zijn niet bijzonder lichamelijk ingesteld, maar ze houden van afwisseling, dus een massage of stoeipartij in een heet bad zou wel eens precies kunnen zijn wat ze nodig hebt om in de stemming te raken. De erogene zones van de Boogschutter zijn de heupen en dijen. Een Boogschutter vindt het zeer opwindend als de binnenkant van de dijen wordt gestreeld. Een massage is een fantastische manier om met het lichaam in contact te komen. De partner kan het beste met de heupen en dijen te beginnen; hierdoor raken ze wellicht zo opgewonden dat er waarschijnlijk geen tijd is voor verdere massage. De erogene zone bevindt zich aan de binnenkant van het dijbeen. Het strelen vanaf de knie tot aan de lies is zeer opwindend.

Boogschutter2

De Boogschutter houdt erg van flirten. Door hun voorliefde voor vrijheid en hun sportieve aard windt het versieren op zich hen al op. Het flirten met een kennis kan leiden tot een hartstochtelijke ontmoeting in bed, maar dit hoeft niet te gebeuren. Soms hebben ze gewoon wat opwinding nodig – zodat ze in vorm blijven voor een volgende keer.

Ze houden van ongecompliceerde, opwindende seksuele relaties; seks moet geen saaie routine worden. Alles wat sleur voorkomt, is welkom. Ze hebben opwinding nodig in de vorm van nieuwe dingen, weekeindjes weg en seksuele spelletjes. Als de partner slim is, heeft hij of zij op een saaie dag altijd iets achter de hand.

Hun ideale partner is spontaan en onderhoudend, praat over allerlei onderwerpen, gaat met ze op reis en lost de moeilijkheden die dit met zich meebrengt op, en doet mee aan hun favoriete sporten en activiteiten. Met andere woorden: de ideale partner zorgt ervoor dat ze steeds geprikkeld en geïnteresseerd blijven.

Ze houden absoluut niet van vaste gewoonten. De verveling slaat snel toe. Een partner die altijd hetzelfde wil en hetzelfde voorspel wenst, is een afknapper voor ze.

Ze kunnen niet tegen een oneerlijke partner, hoewel ze zelf de waarheid ook wel eens verdraaien als ze denken dat ze daardoor veel gedoe kunnen voorkomen. Sterrenbeelden die doen alsof ze moeilijk te verleiden zijn, zullen merken dat de Boogschutter al een ander avontuurtje is begonnen.

De Boogschutter houdt er niet van als een geliefde in het openbaar avances maakt. Van hevig zoenen en overdadig geknuffel krijgen ze de kriebels – privé is dit leuk, maar ze willen hun gevoelens niet aan buitenstaanders tonen. Ze willen ook niet dat de geliefde hen constant opeist. In de ogen van de Boogschutter zijn er meestal veel leukere dingen te doen.

De Boogschutter is een levendig, vindingrijk teken, maar besteedt niet veel tijd aan fantaseren: hij houdt van de werkelijkheid. Ze vinden het wel leuk om te bedenken hoe het zou zijn als iemand hen zou veroveren, hoe ze dit zouden vieren als het zou lukken, maar dit duurt maar enkele minuten en niet uren, zoals bij sommige anderen.

Alle Boogschutters houden van reizen. Een vluggertje in een vliegtuig op weg naar exotische locaties is een veelvoorkomende fantasie. Boogschutters houden van seks in de buitenlucht. Door hun liefde voor de buitenlucht en hun energieke bezigheden hebben ze ongetwijfeld al enkele favoriete plekken ontdekt, zoals heuvels, bossen, en zonnige weiden.

Ze houden van exotische en levendige plekken. Wat ze nog mooier vinden, is een plek die culturele of architectonische waarde heeft – als het even kan ergens ver van huis.

Boogschutters hebben korte affaires en duurzame huwelijken. Ze stappen zo voorzichtig mogelijk uit een relatie, hoewel het vertrek omdat ze een vuurteken zijn, ook gepaard kan gaan met ruzie. Ze zijn niet bang om te zeggen wat ze denken en als een partner dat niet leuk vindt, zeggen ze hun mening en gaan weg.

Hun relaties zijn vaak nogal kort, maar als ze trouwen of een andere vaste relatie aangaan, proberen ze deze te laten slagen. Ze doen hun best en als het niet lukt, zijn ze niet rancuneus. Als het aan hen ligt, blijven ze na de scheiding goede vrienden en genieten ze van de vele leuke herinneringen.

Boogschutter3

De Tweelingen, hun oppositieteken, hebben een zekere lichtvaardigheid waaraan het de Boogschutter ontbreekt. Ze zijn veel gemakkelijker in staat om gewoon lekker maar wat te kletsen, zonder meteen een gesprek over de diepere zin van het leven te moeten beginnen. De Tweelingen gaan luchtig door het leven.

De Boogschutter geniet van de opwinding van de jacht; wellust is vaak leuker dan verliefd zijn. Als een relatie wat langer duurt, moet de Boogschutter er hard aan werken om de opwinding te handhaven. Verliefde Boogschutters maken hun behoeften direct duidelijk. Andere dingen zijn echter ook belangrijk, dus gaat het bevredigen van het grote libido misschien een tijdje voor, maar niet lang. De Boogschutter heeft vaak gewoon voor de aardigheid seksuele contacten waarin liefde geen rol hoeft te spelen.

Dit sterrenbeeld heeft er geen moeite mee om wellust en liefde uit elkaar te houden, maar verwart verliefdheid soms met liefde. Door zijn spontane natuur kan de Boogschutter een verbintenis aangaan en er vervolgens achter komen dat de liefde toch verliefdheid was. Als de avontuurlijke Boogschutter uiteindelijk de juiste partner vindt, heeft hij ruimte nodig. Een partner die hem teveel op de huid zit, zal zelfs de meest liefhebbende Boogschutter afschrikken. Als hij voldoende ruimte krijgt, is een Boogschutter verrassend trouw.

De mannelijke Boogschutter, een geboren vrijgezel, is veel geïnteresseerder in experimenteren dan in zijn vrouwelijke tegenhanger. Hij houdt van avontuurtjes om zijn opwinding te stimuleren – en om de verveling tegen te gaan. Wat hij zoekt in een partner is avontuur. De mannelijke Boogschutter probeert zo lang mogelijk ongebonden te blijven. Hij houdt van reizen, is energiek en interessant en houdt van afwisseling. Vanuit zijn afkeer voor verantwoordelijkheid zoekt de mannelijke Boogschutter telkens grotere en betere seksuele kansen. En zijn jongensachtige enthousiasme trekt de vrouwen altijd weer aan.

Alle vuurtekens kunnen het goed met elkaar vinden. De mannelijke Boogschutter geniet van de opwinding die de vrouwelijke vuurtekens weten te bewerkstelligen.

De vrouwelijke Boogschutter is heel onafhankelijk. Ze is erg op zichzelf, maar dat betekent niet dat ze niet zou genieten van relaties – integendeel. De relatie moet verlopen volgens haar voorwaarden. Ze houdt niet van zeer emotionele verbintenissen en zal een gelijkwaardige partner zijn als ze zich eenmaal aan iemand bindt. Tot die tijd is ze een zeer onderhoudende reisgenote en een sexy minnares – als ze in de juiste stemming is.

Het is eenvoudig om een Boogschutter te verleiden. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u enthousiast bent, om grapjes lacht, het gesprek goed blijft volgen en af en toe een paar onbekende, maar relevante feiten noemt. Een Boogschutter zal u al snel vragen het bed met hem te delen. Als de uitverkoren Boogschutter traag van begrip lijkt of wanneer u veel concurrentie hebt, nodig hem dan uit voor een verre reis. Als de Boogschutter heeft toegehapt, kunt u het beste voldoende geld meenemen.

Als u een Boogschutter gelukkig wilt maken, moet u hem meenemen naar een interessante plaats. Het hoeft niet voor lang te zijn. Een dagje uit is voor een Boogschutter even opwindend als een maand in het buitenland. Er zijn tal van mogelijkheden en een Boogschutter heeft een lange lijst met plaatsen die hij ooit wil bezoeken.

Een Boogschutter heeft veel plezier, spontaneïteit en reizen te bieden. Vurige seks wordt afgewisseld met andere onverwachte activiteiten. Ze houden van spanning, dus verwacht geen onvoorwaardelijke trouw. Het is echter wel waarschijnlijk dat u snel met de Boogschutter in bed belandt. Als u een relatie hebt met een Boogschutter die erover nadenkt of hij zich wil binden, hebt u een trouwe partner die op andere terreinen echter rusteloos is. U moet het leven spannend en dynamisch houden. Organiseer af en toe verrassingen – een feestje of een weekendje weg. Moedig een Boogschutter aan om zijn eigen dingen te blijven doen. De Boogschutter heeft veel ruimte nodig. Hij gaat alleen vreemd als hij zich verveelt.

Terug