Relaties en seksualiteit van de Schorpioen

Schorpioen1

De Schorpioen heeft een grote interesse in seks, geboorte en dood, en wordt gefascineerd door alle emoties die daar bij horen. Ze zijn geneigd om de duistere kanten van het leven te onderzoeken, terwijl anderen die mijden.

Ze zijn wellustig, verleidelijk en kennen geen taboes. Door seks verkennen ze die mystieke diepte van hun emoties. De seksuele kracht van de Schorpioen is vaak bijzonder groot en ze hebben diepgaande gevoelens. De Schorpioen is betoverend en lijkt mensen zonder moeite tot seks te verleiden. Hiervan is aan de buitenkant niet veel te zien. Ze zijn heel gesloten en gereserveerd en schermen hun eigen gevoelens heel goed af. Potentiële geliefden moeten heel lang en diep in hun ogen kijken voor er een teken van de hartstocht die hierin besloten ligt, te zien is.

Ze zijn zeer emotioneel, maar laat hun gevoelens geen loopje met ze nemen; ze hebben alles graag onder controle. Hun libido is groot en ze zijn echte versierders – ze houden van hartstochtelijke, ongeremde seksuele contacten. Ze gebruiken hun gave om hun gevoelens te verbergen om kwetsbaardere sterrenbeelden te manipuleren. De meeste tekens laten zich door hen gedwee meelokken naar de slaapkamer.

Voor een waterteken kunnen ze opvallend ongevoelig zijn ten opzichte van de gevoelens van hun partner. Hoewel ze begrijpen wat andere mensen drijft, merken ze door hun starre aard andere mensen soms helemaal niet op. Als ze iets van plan zijn, kan niets hen daarvan afleiden.

Anderzijds kunnen ze tedere en zorgzame minnaars zijn die precies weten hoe ze hun partner kunnen opwinden. Gedeelde gevoelens zijn belangrijk voor hen en soms bereiken ze een bijna mystieke verbondenheid met hun partner.

De Schorpioen wordt beheerst door een zeer sterke combinatie van planeten. De planeet Mars, die geassocieerd wordt met aantrekkelijk en verleidelijk zijn in zaken van liefde en lust, is verantwoordelijk voor hun grote behoefte aan bevrediging. Deze dynamische planeet staat voor een onstuitbaar libido en onweerstaanbare passie. Pluto wordt geassocieerd met hun duistere kanten en is verantwoordelijk voor de intensiteit, geheimzinnigheid en het onbevreesd zijn. Ze kunnen geen oppervlakkig leven leiden; ze willen alle aspecten van de passie verkennen.

Deze planeten geven de Schorpioen zijn seksuele uitstraling en zijn soms emotioneel harde trekken. Wie een sterke Pluto heeft, houdt van macht en kan vrij wreed zijn. Veel Schorpioenen oefenen graag macht uit over andere mensen. Als hun partner bijvoorbeeld opgewonden is, laten ze hen soms smeken om hun gunsten. Of ze kunnen een partner die geen zin heeft er toe overhalen toch met hen te vrijen. Als een aantrekkelijke en duidelijk geïnteresseerde potentiële minnaar hen probeert te versieren, doen ze soms alsof deze aandacht hen koud laat; zo houden ze de touwtjes zelf in handen. Onder invloed van Pluto smeden ze allerlei stiekeme plannen. En dan komt Mars langs en prikt door dit alles heen en zegt: “Schiet op en doe normaal!” Zo nu en dan geven ze gemakkelijk toe aan hun eigen karakter.

De Schorpioen is onweerstaanbaar en snel geobsedeerd. Als ze wellustig zijn worden degene die ze begeren een obsessie voor hen. Als ze verliefd zijn denken ze steeds aan hun geliefde. Liefde, wellust en libido zijn belangrijk. Hun relaties zijn gepassioneerd en langdurig; de vluchtige contacten zijn intens en vreten energie. De meeste Schorpioenen kunnen niet lang zonder seks en hoe meer hen deze uitlaatklep wordt onthouden, hoe meer ze geobsedeerd raken door het vinden van seksuele bevrediging. In tegenstelling tot sommige andere tekens onthoudt de Schorpioen zich zelden langdurig van seks – ze doen alles om een partner te vinden.

Ze worden niet snel verliefd, maar áls ze verliefd worden, is het echt raak en blijven ze verliefd. Ze zoeken een zielsverwant: iemand die weet om te gaan met hun diepste, duisterste kant en niet bang is. Een partner die hun lichtste en zonnigste kant accepteert en niet verblind raakt. Die kan genieten van hun sterke, intense seksualiteit zonder te worden verzwolgen. Die kan omgaan met hun obsessies en dwangmatige handelingen. Die net zo wellustig liefheeft als zijzelf. Als ze deze persoon vinden, zullen ze een zeer loyale partner zijn. Ze maken misschien af en toe een slippertje – loyaliteit en trouw zijn voor hen niet hetzelfde, maar ze komen altijd terug.

Ze zullen zeker willen dat hun partner loyaal en trouw is. Ze zijn heel bezitterig en jaloers. Onschuldig geflirt kunnen ze accepteren; ze worden er wel enigszins masochistisch door en kwellen zichzelf met de gedachten als: “Wat gebeurt er als…?” Als hun partner vreemdgaat, kan dat een enorme onzekerheid veroorzaken. Ze zijn echte piekeraars en kunnen iemand niet gemakkelijk vergeven.

Schorpioen2

Ze waarderen een partner die hun stemmingen aanvoelt en toch houden ze een groot deel van hun intiemste gevoelens verborgen. Het zal de partner moeite kosten om hun verborgen gevoelens te doorgronden, maar ze doen er beter aan om hun partner niet te veel buiten te sluiten.  

Met hun scherpe inzicht kunnen ze recht in het hart van een ander kijken. Wat ze daar zien, is misschien geruststellend, maar andere tekens die van privacy houden, vinden hen soms opdringerig. Misschien moeten ze de intensiteit in het begin van een relatie iets beperken om een verlegen ziel niet teveel af te schrikken.

Hartstocht en emotionele gevoelens zijn zeker aanwezig in de slaapkamer van de Schorpioen, maar verwacht niet dat hij alles meteen onthult. Ze hebben tijd nodig om het nodige vertrouwen in een ander te ontwikkelen. Door de intensiteit van de emoties nemen ze niet graag het risico gekwetst te worden als ze laten zien wat hen eigenlijk het meeste aan het hart gaat.

Voor iedereen geldt dat stimulatie van de geslachtsdelen de sterkste seksuele respons geeft, maar dit geldt in verhoogde mate voor de Schorpioen – die ook vaak volledig spontaan en uit zichzelf sterke lust kan voelen. Als ze dan ook nog daar worden aangeraakt is er geen houden meer aan, en wordt er een onbedwingbare hartstocht opgewekt.

De Schorpioen wil graag zijn kennis en beheersing tonen. Sommige Oosterse seksuele praktijken, zoals Tantra, of taoïstische vormen van het liefdesspel, passen bij hun aard. Zowel zijzelf als hun partner beleven eindeloos plezier aan hun talent om hun seksuele energie te doseren. Door de interesse voor occulte zaken ontdekken ze ongetwijfeld andere boeiende seksuele technieken.

De Schorpioen is heel sensueel en vindt massages daardoor heel erotisch en raken gemakkelijk zeer opgewonden daardoor. Het zal regelmatig gebeuren dat iemand die een Schorpioen masseert de massage halverwege moet beëindigen omdat de Schorpioen zich heel seksueel voelt.  

Hun seksleven ís diepgaand en gecompliceerd. Ze hebben enkele duistere behoeften en fantasieën die ze in praktijk willen brengen. Sommige zijn onschuldig; andere kunnen bestaan uit pijnigen van de minnaar of gepijnigd worden. Ze zijn  nieuwsgierig naar het verband tussen genot en pijn. Ze doen er wel goed aan om zich eerst ervan te overtuigen dat hun partner dat ook wil (hoewel het op subtiele wijze dwingen van de partner ook een deel van het plezier kan vormen).

Ze hebben een zekere minachting voor lichtzinnige en frivole mensen. Door hun diepgang en intensiteit raken snel verveeld door de onbelangrijke dingetjes in het leven. Ze houden niet van oppervlakkige, inhoudsloze gesprekken.

Ruimte en privacy zijn belangrijk en ze houden er niet van als iemand daar geen rekening mee houdt. Hoewel ze zelf bijzonder sterke emoties kunnen ervaren, laten ze zich niet graag beïnvloeden door andermans emoties.

De fantasie van de Schorpioen is heel intens, duister en zeer erotisch. Voor dit sterrenbeeld is niets vreemd. Ze zullen waarschijnlijk nooit hun erotische fantasieën volledig onthullen. Onder de invloed van Pluto hebben ze duistere fantasieën. Het mooie van de fantasie is dat daarmee de verboden gebieden van het leven verkend kunnen worden, en de verborgen kanten van henzelf, die hen zo fascineren.

Sadomasochisme kan een rol spelen en komt soms bewust of onbewust tot uiting in de emotionele spelletjes die ze met de partner spelen. Sommige fantasieën gaan over mooi kanten lingerie of strings, gedwongen seks, slaven die alles doen wat ze willen, zwart leer en zweepjes.

Ze houden ervan te fantaseren over hoe het is om gedomineerd te worden. Sommige Schorpioenen dromen ervan ontvoerd en verleid te worden door een sensuele vreemdeling (of een goede bekende die onbereikbaar is). Of ze dromen dat ze worden gekocht of verkocht voor de seks, dat ze zelf een slaaf worden of op enigerlei wijze worden onteerd. Bij de Schorpioen zorgen pijn en genot samen voor erotische opwinding. In hun grenzeloze verbeelding zijn er eindeloos veel manieren om aan die behoeften te voldoen.

Schorpioen3

De Schorpioen houdt van geheime en verboden dingen. Hun favoriete plek om te vrijen kan van alles zijn, maar als het een zeker gevaar inhoudt om juist daar bezig te zijn, kunnen ze dat heel opwindend vinden. Kerkers, grotten en vergelijkbare plaatsen passen heel goed bij de Schorpioen, net als water.

De Schorpioen is een vast teken en is daardoor erg loyaal ten opzichte van zijn partner, zodat relaties meestal heel lang duren. Als ze zich eenmaal hebben gebonden geven ze de relatie niet zomaar weer op. Pas wanneer de situatie echt onhoudbaar wordt, gaan ze weg en zelfs dan kan hun neiging tot masochisme hen doen besluiten nog wat langer te blijven.

Omdat de meeste Schorpioenen nogal temperamentvol zijn, kunnen personen met dit sterrenbeeld uiteindelijk ontploffen, woedend weggaan en nooit meer terugkeren.

Als het niet hun beslissing is om weg te gaan, dan moet de partner oppassen. Niemand is zo rancuneus als de Schorpioen. Ze piekeren, worden erg haatdragend en bedenken hoe ze wraak kunnen nemen. Ze zijn bereid lang te wachten voordat ze wraak nemen. Als ze de kans krijgen, zullen ze deze zeker benutten. Ze kunnen moeilijk vergeven en nog moeilijker vergeten. Ze zullen waarschijnlijk niet bevriend blijven met de partner als ze uit elkaar zijn gegaan!

Hun wereld is dramatisch, vol spanning en verborgen emoties. De gevolgen van pijnlijke trauma’s uit het verleden zijn merkbaar. De onverstoorbare Stier, hun oppositieteken, verstaat de kunst van het vinden van innerlijke rust, van het ontdekken van de plek in henzelf die rustig en kalm is. Als ze zich richten tot de Stier, vinden ze een kalmer ritme van leven en bereiken ze emotionele gemoedsrust. Ze doen ook wat minder vaak gevaarlijke dingen. Als de emoties stabieler worden, voelen ze dingen minder intensief. De Stier deelt niet het sterke verlangen om de leiding te houden. Onder zijn invloed kunnen ze ontspannen, en het leven meer op zijn beloop laten.

U herkent een Schorpioen door zijn scherpe, doordringende blik, maar ondoorgrondelijke ogen, een aura van geheimzinnigheid en erotische intensiteit, seksuele aantrekkingskracht achter een mysterieus uiterlijk — typisch een Schorpioen die iemand probeert in te schatten. Schorpioenen zijn opvallende personen en op het eerste gezicht lijken ze soms intimiderend. Zowel de mannen als de vrouwen hebben een havikachtig uiterlijk. Intelligente, doordringende ogen zijn typerend. Schorpioenen onderscheiden zich van de massa door hun dramatische seksuele charisma en hun knappe verschijning.

Een mannelijke Schorpioen heeft een voorkeur voor ingetogen, dure maatkleding van luxueuze stoffen. Donkerrood is een lievelingskleur van de Schorpioen. Een vrouwelijke Schorpioen kleedt zich in veel kleuren. Haar smaak in kleding neigt, afhankelijk van haar stemming, naar uitdagend of extravagant.

Als een Schorpioen zich overgeeft aan de wellust, stroomt alle intensiteit naar zijn partner. De Schorpioen doet niet alleen aan seks voor zijn plezier, maar ook om de macht. Verlegen mensen wordt geadviseerd seksuele contacten met Schorpioenen te mijden; de wellust van de Schorpioen is namelijk uiterst heftig. Als de Schorpioen echter de macht uit handen geeft (met andere woorden, als hij verliefd wordt), dan is er geen toegewijder -of jaloerser- minnaar dan hij. De Schorpioen is extreem bezitterig. Als een Schorpioen verliefd wordt, is hij dat voor het leven. Hij is zeer loyaal en tamelijk trouw. Omdat de Schorpioen een onderscheid maakt tussen wellust en liefde, betekent een incidentele uitspatting niet dat hij minder van u houdt – de Schorpioen had gewoon een te groot libido en er deed zich een uitstekende kans voor om iemand te verleiden, dus.…

Hoewel de Schorpioen zelf wel jaloers mag zijn, wordt zijn partner echter verondersteld te begrijpen dat dergelijke seksuele contacten niets afdoen aan de liefde voor zijn partner. Wat er werkelijk in de Schorpioen omgaat, blijft echter een raadsel; Schorpioenen laten weinig los over hun gevoelens.

Zeer aantrekkelijk, een groot libido en een ervaren minnaar — wat wil een partner nog meer? In bed is de mannelijke Schorpioen een seksuele tornado. Op het eerste gezicht lijkt de manlijke Schorpioen een rustige maar vastberaden Don Juan. Deze man heeft iets gevaarlijks dat intrigeert en verwart. Niemand zal ontkennen dat een mannelijke Schorpioen ongelooflijk sexy is. Heeft hij eenmaal voor je gekozen dan is hij zeer trouw. Tenzij…

De vrouwelijke Schorpioen is een onvervalste vamp. Als deze zwoele, erotische en intense vrouw haar seksuele aantrekkingskracht gebruikt, kan niemand haar weerstaan. Mannen komen naar haar toe. Ze is niet alleen een echte verleidster, maar heeft ook hersenen. Ze houdt van mannen die in staat zijn haar sterke emoties te beantwoorden en met wie ze een goed gesprek kan voeren. De vrouwelijke Schorpioen toont haar gevoelens niet; ze is zeer gesloten en hecht veel waarde aan haar privacy. Het kost veel tijd om haar te leren kennen. Ze zal haar partner echter volledig begrijpen.

Een vrouwelijke Schorpioen heeft sterke emotionele verlangens en weinig seksuele remmingen. Laat haar seksuele fantasieën tot leven komen; de seks zal intens en onvoorspelbaar zijn.

Het is meestal niet nodig om te bedenken hoe je een Schorpioen zou moeten verleiden, want dat de kans is veel groter dat je zelf wordt verleid. Maar anders kunt u het beste spelen dat u moeilijk te veroveren bent, zonder terughoudend te zijn. Blijf koel, gereserveerd en mysterieus. De Schorpioen zal weldra uit uw hand eten. Als de Schorpioen echt niet geïnteresseerd is, kunt u hem beter vergeten. Dit is een vast teken en u zult hem niet op andere gedachten brengen.

Anderzijds houdt een dominante Schorpioen er soms van om voor de verandering te worden gedomineerd. Als dit zo is, kunt u ze hardhandig aan u onderwerpen – figuurlijk gesproken tenminste.

Schorpioenen houden van mysteries, zodat alles wat intrigerend is in de smaak valt. Een feestje in een afgelegen huisje waar een detective wordt nagespeeld, vindt de Schorpioen geweldig, vooral als u eraan denkt alle favoriete seksspeeltjes van de Schorpioen in te pakken. Als u mee gaat in de fantasieën van de Schorpioen, zal hij heel tevreden zijn. Ze houden ook van reizen naar exotische plaatsen.

Wat kunt u van de Schorpioen verwachten? Enorme intensiteit, duurzame liefde, grote hartstocht en onvoorwaardelijke loyaliteit zullen u ten deel vallen, zolang u trouw bent aan uzelf. De Schorpioen is extreem jaloers en heeft behoorlijk wat temperament, dus als u vreemd gaat, bent u nog niet jarig.

De Schorpioen kan emotionele spelletjes spelen, waardoor andere sterrenbeelden in verwarring kunnen worden gebracht — wees alert. Onthoud verder dat de Schorpioen het diepste en ondoorgrondelijkste waterteken is. Schorpioenen zijn onderhevig aan stemmingswisselingen en sluiten zich vaak af, maar dit is bij de Schorpioen aan de buitenkant niet zichtbaar. U zult niet weten dat de Schorpioen iets dwars zit – tot er een uitbarsting of depressie volgt. U moet een gevoelige antenne ontwikkelen die is afgestemd op het gemoedsteven van de Schorpioen.

Terug