Relaties en seksualiteit van de Weegschaal

Weegschaal1

Weegschalen voelt zich pas compleet als ze een partner hebben. Voor hen draait het leven om samen zijn.

Ze willen andere mensen graag een plezier doen, en omdat ze zich vrij gemakkelijk aanpassen zijn hun relaties vaak langere tijd harmonieus. De Weegschaal staat bekend als charmant en iedereen vindt ze erg aardig. Ze zijn in staat om op een subtiele manier mensen te overtuigen of te krijgen wat ze willen. Dat doen ze bijvoorbeeld door kleine complimentjes te geven, waardoor anderen niet eens door hebben dat ze eigenlijk gemanipuleerd worden.

Ze houden niet van problemen en proberen daarom ruzies en conflicten te voorkomen met hun charme. Communicatie is zeer belangrijk voor hen; ze willen dat hun partner hen begrijpt, en kunnen daarom uren praten over de zaken die hen bezighouden. Ze vragen hun partner voortdurend om raad, maar eigenlijk willen ze vooral dat die hen gelijk geeft. Ze luisteren wel naar een andere mening, maar dat brengt verder geen verandering in hun mening.  

De Weegschaal lijkt in eerste instantie iemand te zijn die zich aan iedereen aanpast, maar er is wel degelijke een eigengereide, koppige trek in hen aanwezig. Vaak tot verrassing van de partner als ze hierachter komt. Maar die meegaande houding komt vooral omdat ze het liefst confrontaties vermijden. Ze doen echter niet altijd werkelijk wat ze zeggen; ze kunnen nog steeds hun eigen weg gaan als dat lukt (de Weegschaal verandert vaak van gedachten). Als ze een compromis accepteren, kunnen ze hun eigen behoeften uit het oog verliezen. Zowel hun partner als zijzelf zullen verbaasd zijn als die behoeften ineens naar boven komen en om aandacht vragen.

Ze zijn gezegend met een grote charme en seksueel charisma en ze aarzelen niet om beide te gebruiken om te krijgen wat ze willen. Hun vleselijke lusten zijn veel sterker dan aan de buitenkant zichtbaar is. De Weegschaal kan met veel plezier een partner uren strelen, zolang het gevoel wederzijds is. Ze willen graag het plezier samen delen, en gedijen als de sfeer aangenaam is. Door onenigheid of vulgariteit voelen ze zich heel onaangenaam.

Ze besteden veel tijd aan frivole, romantische bezigheden zoals bijvoorbeeld het varen in een bootje of diners bij kaarslicht. Maar hun partner moet niet van hen verwachten dat ze zich overgeven aan een snel, onverwacht moment van passie. Ze willen er mooi en knap blijven uitzien, dus als de omstandigheden niet juist zijn gaat het feest niet door. Ze willen zich niet laten opjagen.  

Het grootste probleem van de Weegschaal is zijn besluiteloosheid. Ondanks hun verlangen naar een partner kost het ze moeite om tussen twee geliefden te kiezen of zelfs te beslissen of ze wel of niet een verhouding aangaan. Zou het de moeite waard zijn? Zou het niet beter zijn geweest om gewoonweg stapelverliefd te worden? Voor de Weegschaal is het leven vol vragen.

Hun afkeer van het nemen van beslissingen leidt ertoe dat ze iemand anders laten kiezen – daarom wordt de Weegschaal vaak lui genoemd. Deze luiheid werkt ook door in de seksuele bedrijvigheid; ze bedanken vriendelijk voor het leveren van zware inspanningen. De Weegschaal houdt van Oosterse seksuele praktijken die tot doel hebben de coïtus zo lang mogelijk te laten duren met zo weinig mogelijk beweging en zoveel mogelijk plezier.

Voor de Weegschaal zijn sentiment en romantiek belangrijk. Als ze verliefd zijn, willen ze dat iedereen dit weet – ze dragen het hart op de tong.

Ze willen een ring dragen en de grote trouwdag – liefst wat traditioneel en omringd door vrienden en familie – meemaken, want dat is waar ze vaak over gedroomd hebben.

Ze doen alles om de partner gelukkig te maken en willen een romantische tijd samen beleven. Dinertjes bij kaarslicht en afspraakjes worden door hen georganiseerd. De sfeer is heel belangrijk voor ze. De omgeving moet prettig en harmonieus zijn, en iedereen moet mooie kleding dragen. Pas dan kunnen ze zich compleet ontspannen en werkelijk genieten van het flirten met hun geliefde.

Ze zijn toegewijde minnaars en maken het hun partner naar de zin. Ze willen praten; intieme gesprekken zijn voor hen even belangrijk als seks. Ze willen weten hoe hun partner zich voelt en willen hun gevoelens delen.

Ze willen bewonderd en gevleid worden en horen dat ze er goed uitziet, lief zijn en hoeveel men van ze houdt. Anders voelen ze zich alleen en ongeliefd.

Ze zijn veeleisend ten opzichte van hun partner en vinden dat hij of zij vaak tekortschiet. Als ze verliefd zijn, is een van hun problemen dat ze hun partner niet van streek willen maken en zelf niet willen worden gekwetst. Daarom worden onplezierige dingen verzwegen, maar deze blijven wel onder de oppervlakte aanwezig en worden niet uitgepraat. Uiteindelijk kunnen die niet uitgesproken verwijten een eigen leven gaan leiden – omdat ze bang zijn voor de confrontatie die zou volgen als ze zich wel zouden uitspreken.

Weegschaal2

Toch is het onwaarschijnlijk dat de vreselijke scene die ze zich hier bij voorstellen echt werkelijkheid zal worden, want hun diplomatieke gaven zorgen er vaak voor dat ze dit soort moeilijke gesprekken uiteindelijk toch wel in goede banen weten te leiden.

Over het algemeen is de mannelijke Weegschaal op het vlak van flirten iets actiever dan de vrouwelijke Weegschaal, maar beide seksen flirten veel, en genieten daar ook van.  

De onderrug en de billen zijn de erogene zones. Ze worden graag rond hun middel vastgehouden, vooral als de partner ondertussen hun rug streelt. Ze lopen graag met de armen om elkaars middel en vinden de druk stiekem opwindend. Hun billen zijn echter de meest erogene zone. Ze raken opgewonden als hun billen worden gestreeld, als er zachtjes in wordt geknepen of wanneer ze worden gemasseerd.

De Weegschaal is heel beschaafd. Alles wat met seks te maken heeft, moet mooi en harmonieus zijn. De grapjes moeten precies goed zijn, het voorspel smaakvol, de omgeving aangenaam. Ze moeten er goed uitzien en zich goed voelen. Als ze gehaast of geïrriteerd zijn, komen ze niet in de stemming. Ze verwachten dat seks plezierig blijft; ook als ze al lange tijd een relatie hebben, verwachten ze waardering van hun geliefde en de juiste rituelen om hen het hof te maken. Als ze hebben besloten te gaan trouwen, willen ze een ring dragen om deze afspraak te symboliseren. En die ring moet smaakvol zijn — niet de goedkoopste en zeker geen namaak.

Ze raken opgewonden van zachtheid en vriendelijkheid — en van complimentjes. Ze worden graag gevleid. Als de geliefde lieve woordjes in hun oor fluistert, smelten ze.

Subtiele parfums, kaarsen, wierook en massageolie zijn aan hen goed besteed; hun zintuigen worden erdoor geprikkeld. Ze houden ook van zachte stoffen op hun tere huid. De billen vormen de erogene zone van de Weegschaal. Ze genieten ervan als zhun billen worden gestreeld of gemasseerd.

De Weegschaal knapt af op ruwe, banale of vulgaire woorden of daden. Ze hebben een hekel aan luidruchtige mensen en hanteren hoge fatsoensnormen. De partner moet aan deze normen voldoen. Hij of zij moet er goed uitzien en ze raken van slag als ze er onverzorgd uitzien. De partner moet zijn of haar mooiste kleding dragen bij het samenzijn; dit mag vrijetijdskleding zijn, maar deze moet modern en niet slordig zijn.

De Weegschaal wordt niet graag van zijn stuk gebracht – voor de Weegschaal geen conflicten, confrontaties, onaangename scènes, kritiek, klachten en geen (volgens henzelf althans) onredelijke eisen.

Weegschalen fantaseren er over door de perfecte partner op romantische wijze te worden veroverd. Ze kunnen uren dagdromen over de ideale minnaar en het huwelijk dat misschien zal gaan plaatsvinden.

Ze verlangen naar een minnaar die hen bewondert, vleit en waarop ze halsoverkop verliefd worden. Weegschalen fantaseren graag dat ze een hoofdrol spelen in een romantisch verhaal met als tegenspeler iemand van hun keuze. In hun fantasie kunnen ze hun verborgen kanten uiten; ze fantaseren misschien wel dat ze een tijger in bed zijn of dat ze een dominante, zeer sensuele minnaar met verboden verlangens zijn.

De Weegschaal is een echte genieter en in hun fantasieën zijn zij het middelpunt van sensuele aandacht. Een dozijn slaven die hen op hun wenken bedient en hen op alle mogelijke manieren behagen, voorziet in deze behoefte.

De favoriete plaats om te vrijen wisselt: een romantisch hemelbed in een prachtige, oude hotelsuite of een door een binnenhuisarchitect ontworpen slaapkamer. Een bewegend bed in een penthouse-suite met een prachtig uitzicht op hun favoriete stad bevalt de Weegschaal ook wel. Door hun besluiteloze aard willen ze alle mogelijkheden uitproberen voordat ze die afkeuren en een beslissing nemen – dit kan maanden of zelfs jaren duren.

Het beëindigen van een relatie is heel moeilijk voor ze, maar als hun besluit eenmaal vaststaat, doen ze dit zo netjes mogelijk; ze proberen te voorkomen dat ze hun partner kwetsten. Ze hebben een hekel aan confrontaties en proberen het vertrek daarom zo harmonieus mogelijk te laten verlopen. Ze zijn zo bang om iemand van streek te maken dat ze liever een onbevredigende relatie hebben dan dat ze iemand pijn doen. Maar als het echt moet, stappen ze op. Te veel onverenigbare gevoelens maken hen lichamelijk ziek. Ze zullen waarschijnlijk weggaan omdat ze een andere partner op het oog hebben, maar dat laten ze hun huidige partner niet weten; dat zou lomp en ongevoelig zijn.

Met hun tact en overtuigingskracht kunnen ze zelfs hun partner laten vertrekken – en hen laten geloven dat het allemaal vanaf het begin zijn of haar idee was.

Omdat ze niet van gedoe houden, zien ze bij een scheiding het liefst dat hun partner vertrekt, zodat ze niet hoeven te verhuizen. Tenzij ze natuurlijk van plan zijn om bij hun nieuwe geliefde in te trekken, die dan het beste ruim van tevoren kan beginnen met het vrijmaken van kastruimte.

Weegschaal3

De Ram, hun oppositieteken, is een heel direct teken. Van de impulsieve Ram kunnen ze veel leren over het aangaan van confrontaties en over het tonen van hun gevoelens en verlangens. Ze kunnen ook ontdekken hoe ze aan hun eigen behoeften kunnen voldoen, iets wat de Weegschaal verwarrend kan vinden, omdat hij zo op de ander is gericht. Onder de bezielende leiding van de Ram leren ze beter voor hun eigen wensen en belangen op te komen.

Een Weegschaal die langs een spiegel loopt, kijkt lang naar zichzelf. Hoewel Weegschalen zichzelf graag verwennen, trainen ze uit ijdelheid; hun lichamen zijn slank of zacht en gaaf, maar altijd sensueel en erotisch. De Weegschaal houdt van flirten en is vaak wellustig, al wordt dat nogal eens verward met liefde. Aangezien iedereen de Weegschaal zo leuk vindt, is uitsluitend lichamelijke bevrediging niet aan de orde; een Weegschaal wordt heel romantisch verliefd.

De Weegschaal kan soms moeite hebben met vurige passie; seks moet verfijnd en mooi zijn. Als Weegschalen op iemand vallen, zullen ze achter diegene aan zitten met een volharding die verrassend is voor zo’n rustig sterrenbeeld. Hun toenadering is nooit vrijpostig; het lijkt alsof de ander het initiatief neemt. Weegschalen zijn zo goed in het maskeren van hun verlangens dat ze zichzelf ook voor de gek houden. Als ze wakker worden naast een vreemde, zijn ze er niet zeker van of dit nou echt is of niet. Besluiteloosheid vormt altijd al een probleem, maar kiezen tussen wellust en liefde is wel heel moeilijk!

De Weegschaal is heel romantisch en houdt ervan teder het hof te worden gemaakt of iemand het hof te maken. Wat aan de daad voorafgaat, is minstens zo belangrijk. Communicatie is zeer belangrijk. Als een Weegschaal van zijn geliefde wordt gescheiden, houdt hij voortdurend contact, niet alleen per telefoon, maar ook door kaartjes, bloemen en een stroom aan leuke berichtjes.

De mannelijke Weegschaal is charmant, vlot en sexy – een echte charmeur. Hoewel hij in het algemeen met de mening van anderen rekening houdt, geldt dit niet voor zijn seksleven. Er schuilen sterke behoeften onder zijn knappe, ontspannen uiterlijk en hij is zeker van plan om die te bevredigen, ook al duurt het buitensporig lang voordat hij een besluit neemt. Hij is zeer kieskeurig in zijn partnerkeuze. Ze moet er goed uitzien en moet voldoen aan al zijn wensen. Een verleidelijke minnares die op en top vrouw is, past wat sensualiteit betreft goed bij de Weegschaal.

De vrouwelijke Weegschaal is altijd bezig met haar uiterlijk en dat van haar partner. Haar partner moet er altijd goed uitzien en zich beheerst gedragen. Ze ziet er zelf onberispelijk uit en stelt bijzonder hoge eisen aan haar partner. Ze neemt geregeld het initiatief tot seks en is daarin heel subtiel. Ze is echter een geboren vamp en houdt van flirten. Een charmantere vrouw dan een Weegschaal bestaat er niet.

Vleierij en lieve woordjes fungeren als voorspel bij een vrouwelijke Weegschaal. Ze zal u laten zien wat ze leuk vindt in bed, maar zorgt er ook voor dat u aan uw trekken komt. Een ontspannen vrouwelijke Weegschaal die eenvoudigweg in perfecte harmonie wil leven met haar partner kan genieten van het langzame, sensuele spel in bed.

De beste manier om een Weegschaal te verleiden is romantiek, geschenken, vleierij, nog meer romantiek, nog meer complimentjes en volhouden; uiteindelijk zal de Weegschaal zwichten. Maar wees gewaarschuwd, misschien moet u heel lang wachten op resultaat. Soms lukt het om een Weegschaal eerder het bed in te krijgen. Onthoud dat de Weegschaal het heel moeilijk vindt om een beslissing te nemen; bied een Weegschaal in geen geval een alternatief.

Een Weegschaal ziet geschenken als liefdesverklaringen, dus smaakvolle geschenken zijn aan een Weegschaal goed besteed. Een bezoek aan een muziekfestival in een romantische stad zal de Weegschaal de gelegenheid geven om volop te genieten van culturele activiteiten.

De getalenteerde Weegschaal is charmant en heeft een bijzondere uitstraling; hij is een innemende partner. Maar u bent niet de enige die de Weegschaal verleidelijk vindt en omdat dit sterrenbeeld van flirten houdt, kunt u geen eeuwige trouw van ze verwachten. Van de Weegschaal is bekend dat hij van tijd tot tijd avontuurtjes heeft, maar daar veel spijt van heeft als zijn partner erachter komt.

De Weegschaal vraagt u voortdurend om uw mening en doet daar vervolgens waarschijnlijk niets mee of blijft eindeloos twijfelen over wat de beste keuze is. De Weegschaal is begaan met de gevoelens van de partner, dus kunt u veel aandacht verwachten als de Weegschaal niet aan het flirten is. Hij zal u nooit proberen te kwetsen of u dwarszitten. Een Weegschaal wil het liefst een rustig leven; ruzies en confrontaties komen zelden voor. Dit sterrenbeeld staat bekend om het zoeken naar compromissen en om zijn aanpassingsvermogen, maar kan soms zo maar heel koppig blijken – geef toe, en ga verder, want ze draaien snel weer bij.

Terug