Relaties en seksualiteit van de Leeuw

Leeuw1

De Leeuw staat graag in het middelpunt van de belangstelling en houdt ervan om verliefd te zijn. Dit vuurteken is hartstochtelijk, en op seksueel gebied veeleisend.

De Leeuw is een bijzonder zelfverzekerde minnaar. De Leeuw is wel minder agressief in het initiatief tot seksueel contact dan de andere twee vuur-tekens, Ram en Boogschutter. Ze gaan zelden op jacht; ze gebruiken liever hun vuur als een soort magnetische aantrekkingskracht. Mensen zien hen niet snel over het hoofd. Ze zijn dramatisch, vitaal en levendig. En ze stralen ze een onweerstaanbare seksuele kracht uit waarmee ze mensen aantrekken. Ze houden zich bezig met machtspelletjes, en ingewikkelde emotionele spelletjes die hun ego versterken.

Ze houden van seks en storten zich met overgave in de erotiek. De Leeuw kan het spontane vuurelement in toom houden en heeft een groot libido, maar kan bevrediging uitstellen en wachten tot het beste moment. Ze vinden het leuk om het hard te spelen en iemand die hun koninklijke trots krenkt, zal de verliezer zijn. Ze hangen vaak de clown uit als onderdeel van hun seksuele capriolen, maar stellen veel meer prijs op waardigheid dan passie, wat partners zullen ontdekken als ze over de schreef gaan.

De Leeuw heeft een warme, uitbundige persoonlijkheid en enorme levenslust. De Leeuw is expressief, dramatisch en flamboyant. Ze bezitten een grenzeloos enthousiasme, vooral op seksueel gebied, en grote levensvreugde. Ze zijn grootmoedig, en hebben vaak stellige meningen en vinden het daarom moeilijk om van richting te veranderen als ze eenmaal iets besloten hebben. Ze hebben vaak enorm veel energie en kunnen soms gewone stervelingen, die hun sterke libido niet kunnen bijhouden, uitputten. Wat zinnelijke zaken betreft moeten ze oppassen dat ze zichzelf niet uitputten.

Ze willen graag speciaal zijn en boven de massa uitsteken, zodat ze het gevoel hebben erkend te worden. Ze zoeken altijd naar nieuwe sensaties en bewonderaars, totdat ze iemand hebben gevonden die inziet dat ze uniek zijn. Ze houden ervan om gezien te worden. En als ze een partner vinden zorgen ze er ook voor dat die zich heel speciaal voelt.

Omdat Leeuwen (en Leeuwinnen) een zeer groot libido en een sterke drang tot zelfexpressie hebben, zijn ze veelzijdige en creatieve minnaars. Ze dringen zich niet op aan mensen (er zullen genoeg gewillige partners zijn) en zorgen er toch voor dat ze aan hun trekken komen. Ze hebben voeling met hun lichamelijke kant en schromen niet om deze met hartstocht en inventiviteit te uiten. Met hun liefde voor drama wilt ze hun erotische fantasieën levendig uitspelen. Dit kan een verrassing zijn voor de terughoudender tekens. Ze zullen hen misschien dramatisch vinden, ongeacht van welk geslacht ze zijn. Maar de warmte van hun affectie en de hartelijke manier waarop ze zich in seks storten, is meestal voldoende om een minnaar ervan te overtuigen dat seks met een Leeuw iets speciaals is.

Zoals bij alle vuurtekens blijkt wanneer de Leeuw echt verliefd is dat hij heel romantisch is. Wees niet verrast door hun plotselinge drang om bloemen en dure cadeaus voor hun geliefde te kopen. Het is heel goed mogelijk dat ze hartstochtelijke liefdesverklaringen zullen uitspreken. Alle Leeuwen zijn geboren acteurs en het lijkt wel alsof liefde de flamboyante, poëtische kant van hun natuur naar buiten brengt. Hun liefde komt tot uiting in gepassioneerde, intense seks en bloemrijke uitingen van gevoelens.

Omdat ze een beetje exhibitionistisch zijn, hebben ze de neiging met hun minnaar te pronken voor al hun vrienden en ervoor te zorgen dat ze gezien worden in de beste gelegenheden. Hoewel dit misschien goed is voor hun ego, is dit niet de enige reden voor de overdadige dinertjes en bezoekjes aan het theater. Ze willen dat iedereen houdt van hun geliefde en dat iedereen meegeniet van het plezier dat zij beleven aan het gezelschap van hun beminde. Zo tonen ze hun liefde.

Ze zijn trouw en loyaal in de liefde. Maar het kan zijn dat ze meerdere malen verliefd worden voordat ze de ware vinden. De kans is groot dat ze wellust en liefde met elkaar verwarren. Ze doen alles snel, en ze worden dan ook snel verliefd. Als ze beseffen dat ze een fout hebben gemaakt, beschouwen ze dit als een nieuwe ervaring en beginnen opnieuw. Omdat ze altijd optimistisch zijn, gaan ze er vanuit dat ze spoedig een nieuwe partner zullen vinden.

Hun partner moet een maatje en een speelkameraad zijn; seks alleen is niet voldoende voor een goede relatie, al kunnen ze een tijdje geloven dat dit wel het geval is. Wanneer ze de ware liefde vinden zijn ze trouw en gul.

Ze vinden het heerlijk om over hun rug gestreeld te worden, zeker daar waar de ruggengraat eindigt. Als hun partner hen masseert of met de nagels langs de rug schuurt, zullen ze kreunen van genot. Ze houden er ook van als hun rug met een stevige borstel wordt gewreven om de bloedsomloop te stimuleren, zeker als de partner zich concentreert op het onderste gedeelte van uw ruggengraat.

De Leeuw houdt er van het middelpunt te zijn – niets windt hen sneller op dan wanneer de partner volledig op hen gericht is; dit garandeert dat ze echt gelukkig blijven. Ze zijn verzot op cadeaus – hoe duurder en bijzonderder hoe beter – maar met een rode roos zijn ze ook gelukkig. Hun dankbaarheid is een rijke beloning voor de gever. De Leeuw wordt graag gezien en gehoord. Met een loge in het theater en een gastronomische traktatie in een toprestaurant kunt u een Leeuw om uw vinger winden.

Ze willen geliefd zijn, maar nemen er ook genoegen mee om alleen maar bewonderd te worden (vaak halen ze deze twee zaken door elkaar). Partners die onderhoudend zijn, worden gewaardeerd, zeker als ze ‘gewoon’ zijn naast hun uitbundige persoonlijkheid — en nog meer als ze zich kunnen meten met hun onuitputtelijke behoefte aan seksuele activiteiten en fantasiespelletjes. De Leeuw zoekt een speelkameraadje.

Grote katten kunnen behoorlijk ruw zijn in hun seksuele spelletjes. Bijten en krabben spelen een grote rol en dit kan hen heel erg opwinden. Ze verwachten meestal dat hun minnaar naar hen toekomt. Maar als ze zelf een keer verrast worden met een duur, onverwachts cadeau zul je een zeer gelukkige vrolijke Leeuw gaan zien.

Leeuw2

De Leeuw heeft een hekel aan besluiteloosheid en mensen die niet weten wat ze willen. Als ze niet voldoende aandacht krijgen, gaan ze er vandoor met iemand die hun speciale kwaliteiten weten te waarderen.

Ze houden niet van mensen die hen proberen op hun plaats te zetten of hun incidentele hoogdravendheid doorzien, die meer schijnen te weten dan zij of die proberen de aandacht op zichzelf te vestigen. Daarom hebben ze een minnaar nodig die het niet erg vindt om enigszins op de achtergrond te blijven. Op die manier blijft de zonnige warmte van de Leeuw altijd schijnen.

Leeuwen willen het voor het zeggen hebben. Ze willen de touwtjes het liefst stevig in handen hebben. Op het fysieke vlak zorgen ze er zeker voor dat de partner weet wat ze lekker vinden.

Fantasieën van Leeuwen zijn gebaseerd op bewonderd worden. Ze kunnen uren dagdromend of zichzelf bewonderend voor de spiegel doorbrengen. Strippen is een exhibitionistische fantasie van zowel mannelijke als vrouwelijke Leeuwen. Het idee om het middelpunt van alle aandacht te zijn voor een publiek van bewonderende toeschouwers is zeer opwindend. Dit geldt ook voor het idee van in een seksclub optreden. Ze hebben niet noodzakelijkerwijs een partner nodig: als ze in hun eentje op het toneel staan, zal hun rijke verbeelding ze van genoeg ideeën voorzien om henzelf, en het publiek, te vermaken.

In veel fantasieën staat de duistere kant van de Leeuw centraal. SM-spelletjes komen voor in hun fantasieën. Soms spelen ze de dominante rol en op een ander moment genieten ze ervan de passieve partij te zijn. Deze fantasie wordt in het echte leven vaak werkelijkheid doordat ze hun handen losjes laten vastbinden tijdens seksueel contact. Ook zullen ze genieten van ongeremde seksuele orgieën, zeker als die met een goede maaltijd beginnen en eindigen met een tiental deelnemers.

Welke plek is nu beter voor de koning van de dierenriem dan een paleis? Dit is de favoriete locatie van de Leeuw. Helaas zijn daar niet zoveel van. Een vorstelijk hotel zou daarom desnoods ook voldoen, zolang het luxueus is en een uitstekende roomservice heeft. Hun op een na favoriete locatie is het toneel. Voor een publiek optreden is op zichzelf ook al bijna een seksuele ervaring.

Plaatsen waar ze aan hun ongebreidelde passie en sterke seksuele lusten kunnen toegeven, zijn geschikt voor een liefdesnestje. En natuurlijk houden alle Leeuwen van de zon; een exotisch vakantieoord windt ze op.

Relaties duren over het algemeen vrij lang, tot ze saai worden of er een nieuwe bewonderaar opduikt. Ze zijn een vast en trouw teken, vooral als ze getrouwd zijn. Het beëindigen van een relatie kost ze veel moeite en is een bron van verdriet. Een radicale breuk is het beste voor ze, maar ze worden vaak teruggelokt zodat ze zich kunt bezondigen aan de emotionele spelletjes die ze zo fascinerend vindt.

Waardigheid is heel belangrijk voor een Leeuw; ze verlaten een relatie in stilte – ze schreeuwen en gillen niet. Maar als de partner hen verlaat, zullen ze van binnen behoorlijk kwaad zijn.

Als de gezamenlijke spullen verdeeld moeten worden, komt hun ware aard naar boven. “Dat is van mij!” wordt hun strijdkreet tegenover een vertrekkende ex-partner. Hoewel ze niet zullen vechten, zullen ze wel een manier vinden om de dingen op te eisen die ze echt willen hebben (ze hebben waarschijnlijk het bonnetje wel ergens).

Ex-partners van een Leeuw kijken vaak terug op de relatie met nostalgisch verlangen. De warmte van de Leeuw was heerlijk en het seksleven aangenaam. Aan de andere kant is het een opluchting om niet langer te hoeven presteren.

De Waterman, het oppositieteken, is een afstandelijk teken – geen emotionele spelletjes voor dit nuchtere teken, dat zich ook niet laat meeslepen door passie. De Waterman kan hen leren hun ergste buitensporigheden onder controle te krijgen en kan ze leren hoe ze van hun troon kunnen stappen. Watermannen beschouwen iedereen als hun gelijke, dus nemen ze mensen zoals ze zijn. De onconventionele Waterman kan hen ook helpen losser te worden, hun waardigheid los te laten, en meer van zichzelf te laten zien.

Leeuw3

Een wellustige Leeuw ziet er mooi uit – zowel de mannen als de vrouwen stralen een zinnelijke lust uit. Het is moeilijk om ze af te wijzen als ze met hun vuur jou benaderen.  Hun grote zin in seks is ook de reden dat ze het spel van verleiding spelen. Ze hebben er een hekel aan om gefrustreerd te zijn en hebben regelmatig behoefte aan seks. Daarom is de zoektocht naar seks niet altijd een zoektocht naar een partner; de Leeuw vindt een hartstochtelijke korte affaire prima, en verwart wellust niet met liefde. Ze houden van gepassioneerde seks.

Maar als een Leeuw verliefd wordt is het een ander verhaal. Voor Leeuwen is het hart het belangrijkst. Ze zijn romantisch. Een Leeuw uit zijn liefde meestal fysiek; je kunt je niet vergissen in de intensiteit van hun hartstocht. Omdat ze aandacht en vleierij nodig hebben, willen ze graag een groot huwelijksfeest. Dit is een speciale dag – de dag dat ze echt het middelpunt van alle aandacht kunnen zijn. De Leeuw is trouw en verwacht van de partner hetzelfde. Wie eenmaal het hart van de Leeuw  heeft veroverd heeft die voor altijd.

De manlijke Leeuw is ijdel, zelfverzekerd op het brutale af, en opvallend. Ze zoeken geliefden waarmee ze gezien mogen worden. Door hun ijdelheid zoekt hij niet snel een slonzige partner of iemand die hij beneden zijn stand vindt. Hij heeft iemand nodig die zijn seksuele uithoudingsvermogen en zijn kwaliteiten kan waarderen. De Leeuw is het liefst het middelpunt en verwacht dat hij op de eerste plaats komt. Hij heeft een grenzeloze hoeveelheid energie en een groot libido. Een partner die hem kan bijhouden zal ondervinden dat de mannelijke Leeuw iets heel bijzonders is en de moeite waard.

De vrouwelijke Leeuw durft te flirten en met haar grote zelfvertrouwen krijgt ze ook vele mannen in haar bed. Ze weet precies wat ze wil en zorgt ervoor dat ze dat krijgt. Passievere tekens vinden haar vaak te bazig, maar zij zegt dat er niets zou gebeuren als zij de leiding niet zou nemen. Hoewel ze zich graag door een man laat verleiden neemt ze zelf vaak het initiatief tot seks als ze een relatie heeft, en maakt haar seksuele behoeften duidelijk kenbaar. Er is geen twijfel mogelijk over wat deze vrouw behaagt.

De beste manier om een Leeuw te verleiden is vleien en het geven van complimentjes, net als dure geschenken. Maar probeer ook eens een intrigerende afstandelijkheid op te bouwen en weiger om mee te doen aan het aanbidden van de Leeuw. Dit sterrenbeeld houdt van een uitdaging en door deze tactiek kunt u voor de verandering wel eens achterna gezeten worden – al loopt u ook het risico dat de Leeuw het als een afwijzing ziet en naar anderen gaat omkijken.

Ze vinden het ook leuk om naar het theater of toneel te gaan, een modeshow misschien, of een bezoek aan een duur restaurant. En als u het geld heeft kunt u ze ook meenemen naar de juwelier en ze zelf iets laten uitzoeken. Ook andere luxe artikelen vallen vaak wel goed, evenals een abonnement op een exclusieve club. En overal waar mooie mensen zijn voelt de Leeuw zich wel thuis, zelfs als ze zelf er niet heel bijzonder uitzien.

Hartstocht, een redelijke mate van trouw, loyaliteit en veel liefde zullen u ten deel vallen als u een relatie met een Leeuw hebt. Ze zijn over het algemeen hartelijk en zorgzaam, tenzij u hun trots krenkt. Het ongenoegen van de Leeuw zal u beslist niet ontgaan. Ze willen graag de touwtjes in handen hebben en zelf bepalen wat er gebeurt. Uw vrijheid zal waarschijnlijk ingeperkt worden. Ze kunnen jaloers en bezitterig zijn. Maar zolang het zonnige karakter van de Leeuw overheerst, kunt u veel avontuurlijke seks en lichamelijke liefde verwachten. De Leeuw is warm en liefhebbend, en is niet bang om dit te tonen.

Terug