Relaties en seksualiteit van de Tweelingen

Tweelingen1

Tweelingen zijn onrustig en zitten nooit stil, en tenzij hun persoonlijke Mars anders uitwijst, gaan ze ook gemakkelijk van de ene naar de andere relatie. Ze praten graag, en veel, en soms lijkt seks voor hen meer een intellectuele, dan een fysieke bezigheid.

Ze praten ook liever over gevoelens dan ze daadwerkelijk te ervaren. Hun affectie is gemeend, maar doet soms wat koeltjes aan. Er is in de zaken van het hart altijd een zekere nonchalance. Ze kunnen zo praten dat iemand die een beetje goedgelovig is nog gaat geloven ook dat dit de beste liefdesverhouding is die ze ooit hebben beleefd, maar net als ze daar overtuigd van zijn gaat de Tweeling weer weg.

Een van de grootste problemen voor hen is begrijpen hoe andere mensen zich voelen. Ze missen soms een beetje het vermogen tot werkelijk meevoelen, ook als ze rationeel wel snappen welke emoties iemand ervaart. Dat leidt er bij anderen soms toe dat ze hun hoop op een diepgaande relatie al opgeven voordat die goed en wel begonnen is. Zeker als ze nog jong zijn moeten ze leren om echt te luisteren. Ook helpt het als ze zich realiseren dat de meeste mensen veel emotioneler zijn dan zij, en ook romantische dromen en idealen hebben. En dat zij zich wél willen binden.

Tweelingen hebben vaak een jeugdige charme die heel aantrekkelijk kan zijn: met zoete woorden en grappige complimenten kunnen ze soms iemand om de vinger winden, maar als die vervolgens meer verwacht dan wat speelse ontmoetingen huppelen ze zomaar weg. Ze zijn niet altijd geïnteresseerd in de gevolgen van hun woorden en daden. Ze zijn wel altijd nieuwsgierig, geven soms bliksemsnelle reacties en willen altijd weer wat nieuws beleven. Ze zijn vaak bijzonder onderhoudend gezelschap.

Tweelingen hechten meer waarde aan vriendschap dan aan liefde. Een relatie zo lang laten duren om seks te hebben kan lastig zijn, al kan seks voor de Tweelingen een vriendschappelijke daad zijn. Tweelingen nemen soms genoegen met seks terwijl ze op zoek zijn naar vriendschap en vinden het moeilijk onderscheid hiertussen te maken.

Zeer afleidend is dat de Tweeling nooit ophoudt met kletsen. Maar de gedachte aan seks —zeker het praten erover vinden ze plezierig en het is een uitdaging om mensen in bed te praten zonder dat ze het doorhebben. De seksuele vindingrijkheid en gedetailleerde fantasieën van dit veranderlijke luchtteken kunnen verrassend zijn voor minder ondernemende tekens.

Van nature houden ze van flirten. Zelfs hoogbejaarde Tweelingen zullen proberen een mooi meisje of een interessante man op te pikken, en misschien zelfs beide tegelijk. Flirten is een uitlaatklep voor hun snelle, levendige geest. Als hun partner aantrekkelijk is, kunnen zij wat langer geboeid blijven. Maar ook dan kunnen ze toch nog plotsklaps besluiten dat andere partners misschien nóg wel aantrekkelijker zijn en weer op avontuur  gaan.

Echt verliefd lukt alleen als er ook geestelijk contact is. Iemand waar ze lol mee kunnen hebben. Voor de Tweelingen is dit veel belangrijker dan emotioneel contact. Ze willen naast een minnaar ook een vriend, een kameraad, iemand die op dezelfde golflengte zit. Ze kunnen misschien wel urenlang praten over hoe ze zich voelen, maar geven zelden gehoor aan die gevoelens en ervaren ze ook niet echt.

Het kost ze eigenlijk moeite om werkelijk van seks te genieten. Ondanks hun verbale intimiteit mist hun relatie de intensiteit die gedeelde gevoelens en lichamelijke sensaties met zich mee kunnen brengen. Ze staan ook met hun lichaam (onder de nek) vaak niet echt in verbinding.

Als ze verliefd zijn, kunnen ze heel romantisch rode rozen kopen en gedichten schrijven over de eeuwige liefde. Natuurlijk zullen ze uren aan de telefoon doorbrengen met hun geliefde. Maar zichzelf werkelijk binden? Dat is heel andere zaak. Ze hebben veel tijd nodig om ertoe te komen iemand ten huwelijk te vragen; de liefde kan van het ene op het andere moment voorbij zijn. En hoewel ze misschien dénken verliefd te zijn kan de tijd uitwijzen dat ze eerder verliefd waren op het idee van verliefd zijn.

Hun belangrijkste erogene zone zit tussen de oren. Er is geen twijfel mogelijk: wat Tweelingen echt opwindt, is het fantaseren over en denken aan seks. Praten, of het nu lieve woordjes of schunnige taal is, vinden ze opwindend. Ze raken op dreef door woorden en ideeën.

Tweelingen2

Hoewel ze er niet van houden dat iemand hun handen te stevig vasthoudt, kan het strelen van de hele hand opwindend voor ze zijn, alsook het zoenen of knabbelen aan de handpalm en vingers, zolang de partner het zachtjes en ontspannen doet. Oren kunnen ook erotisch en sensueel zijn; een onderzoekende tong is een heerlijke sensatie. Het hoofd is de erotische zone van Tweelingen; ze worden opgewonden als een partner lieve woordjes in hun oor fluistert of hun hoofd en nek zachtjes streelt.

De Tweelingen houden van fantasieën en pikante dagdromen; soms gaan deze dromen boven het in praktijk brengen van de fantasieën. Alle Tweelingen houden van lachen. Ze zijn soms wat sarcastisch, maar wel luchthartig. Ze houden van partners met gevoel voor humor. Aangezien ze zo veranderlijk zijn, is het moeilijk te zeggen waar ze echt van houden, omdat dit even later weer iets geheel anders is!  Hun afkeer van verveling is legendarisch, dus moet de seksuele partner bereid en in staat zijn om alles te proberen, ook als dit anatomisch onmogelijk lijkt, en ondertussen de nieuwste boeken, films en roddels bespreken.

Tweelingen houden van spelletjes: seksuele spelletjes, woordspelletjes — alle spelletjes. Als seks een spel wordt, zijn ze meer in hun element. Maar om lichamelijk contact echt bevredigend te gaan vinden, moeten ze voeling met hun lichaam krijgen. En vergeet niet dat de Tweelingen tweeledige tekens zijn — misschien geniet dit sterrenbeeld van een triootje om zijn seksleven een oppepper te geven.

Waar ze een grote hekel aan hebben, is het gebonden zijn, op wat voor manier dan ook. Ze hebben een grote behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid. Als ze te lang op een plek blijft of één relatie hebben, worden ze ongedurig en raken ze gestrest.

Van alle sterrenbeelden hebben Tweelingen de grootste fantasie. Hun vindingrijke geest loopt over van ideeën en ze kunnen zo opgaan in deze fantasieën, dat ze niet toekomen aan relaties. Op de een of andere manier is hun fantasiepartner soms bevredigender dan een echte partner.

Omdat ze zich snel vervelen, hebben ze behoefte aan fantasieën die hun geest bezighouden en die bovendien hun levendige erotische fantasie de vrije loop laten. Schrijven over seksuele avonturen is voor hen misschien nog wel opwindender dan the real deal. Misschien schrijven ze dan over hartstochtelijke seks, orgieën en geile avonturen. In de verbeelding kan alles.

 “Laat ze lachend achter” is de lijfspreuk van de Tweelingen als er een relatie moet worden beëindigd. Ze hopen dat het voordat ze vertrokken zijn het niemand opvalt dat er iets is veranderd. Tweelingen hebben zich de kunst van het snelle vertrek al bij hun geboorte meester gemaakt en hebben er een hekel aan uitleg te moeten geven. Ze glippen de deur uit en laten een verbijsterde partner achter die hun afscheidsbriefje leest en zich afvraagt: “Wat heb ik verkeerd gedaan?”. Het antwoord daarop is: waarschijnlijk niets. De Tweelingen verveelden zich, zagen een ander mooi gezichtje of een verleidelijke derrière, of had er gewoon genoeg van. Dus op naar de volgende ervaring. “Kijk nooit achterom” is een lijfspreuk van de Tweeling. (Tweelingen hebben lijfspreuken voor alle denkbare gelegenheden.)

Als u het toch hebt aangedurfd om te trouwen kan een snelle scheiding in het verschiet liggen. Ze worden niet graag aan het verleden herinnerd en houden niet van verbittering. Ze geven hun partner liever alles wat ze bezitten dan te kibbelen over bezittingen — met uitzondering van hun boeken en cd’s natuurlijk; Tweelingen zullen een harde strijd voeren over woorden, of met woorden.

De meeste ex-partners van Tweelingen zullen met plezier terugkijken op de relatie. Ze hebben tenslotte een heerlijke tijd gehad en hebben erg gelachen; het leven was leuk toen ze er deel van uitmaakten.

De Boogschutter, hun oppositieteken, heeft een vergelijkbare benadering van relaties. Ze zijn beiden sociaal, hebben graag plezier en houden van vrijheid. Maar de Boogschutter heeft de diepgang waar het hen misschien aan ontbreekt. Tweelingen hebben soms oppervlakkige uitspattingen en gaan er vanuit dat er wel weer een ander komt als deze relatie niet werkt; de Boogschutter is echter geïnteresseerd in wat het allemaal betekent. Wat is nou precies ‘de liefde’, waar iedereen over praat? Hoe verhoudt liefde zich tot seks? Hoe voelt het om van je stuk gebracht te worden door liefde? De Boogschutter kan hen ook leren hun cynisme kwijt te raken. Pas als ze in de liefde geloven is het waarschijnlijk dat ze die ook daadwerkelijk zullen ervaren.

De wispelturige Tweelingen weten niet precies wat het verschil is tussen wellust, liefde en een sterke behoefte om iemand te hebben om mee te praten. Tweelingen houden over het algemeen meer van liefdevolle vrienden dan van hartstochtelijke minnaars.

Tweelingen3

Dit veranderlijkste teken van de dierenriem verandert voortdurend. De ene keer wellustig, de andere keer verveeld, dan weer hevig verliefd, enzovoort — steeds opnieuw. Dit kan met dezelfde partner of met iemand anders. Tweelingen kunnen beter tegen seksuele onthouding dan de meeste andere sterrenbeelden, omdat Tweelingen enorm veel andere interesses hebben. Dus als iemand met het sterrenbeeld Tweelingen verliefd op u wordt, doet u er goed aan om bij te blijven. En voel u niet afgewezen als u naar een feest gaat waar uw partner de hele avond flirt of in gesprek raakt met een groep mensen die totaal andere interesses hebben dan u. Hoe meer vrijheid u dit sociale teken kunt geven, hoe meer kans u hebt zijn of haar aandacht langer vast te houden.

Tweelingen zullen graag terugkeren naar iemand die kalm en rustig is en niet moeilijk doet. Daarbij zijn ruzies, die Tweelingen meestal meningsverschillen noemen, natuurlijk niet uitgesloten. Kom altijd op voor uw standpunt; ze waarderen dat.

Koel, nonchalant en charmant — de mannelijke Tweelingen gaan zorgeloos flirtend door het leven, maar breken onderweg veel harten. Deze man is een sociale grappenmaker die nooit ophoudt met praten. Omdat de mannelijke Tweelingen zo grillig en tweeledig zijn, passen ze niet bij sterrenbeelden die een langdurige seksuele relatie en eeuwige trouw verwachten. Manlijke Tweelingen zijn zeer levendig. Wie de uiterst geestige conversaties van de Tweelingen waardeert en niet te veel eisen stelt op het emotionele vlak, heeft een uitstekende metgezel aan dit sterrenbeeld.

De vrouwelijke Tweelingen zijn wispelturig, extravagant en uitdagend. Ze flirten veel en aarzelen niet om iemand te verleiden als wat ze ziet hen bevalt. Wie deze flierefluiters aan zich wil binden, moet vindingrijk zijn en in hun fantasiewereld willen stappen. Verwacht echter niet dat ze gevoelig zullen zijn; ze hebben andere dingen aan hun hoofd. De vrouwelijke Tweelingen verleiden u eerst met woorden en sleuren u dan mee voor een vluggertje.

De beste manier om zelf een Tweelingen te verleiden is om over seks te gaan praten; en laat hen dan het gesprek overnemen. Vraag bijvoorbeeld om een uitleg bij stand 49 in de Kama Sutra (vergeet niet eerst zelf onderzoek te verrichten) en zeg dat u niet gelooft dat dit lichamelijk mogelijk is. Als het dat wel is, zullen de Tweelingen waarschijnlijk de ideale partner zijn om u dit te laten zien. Met intellectuele vleierij kunt u alles bereiken bij Tweelingen. Luister aandachtig naar hun gesprek, knik begrijpend, maak wat woordspelingen en praat ze dan het bed in.

Om ze gelukkig te maken doet u er goed aan om ze één van de allernieuwste snufjes te geven, dus als u de nieuwste mobiele telefoon of de nieuwste muziekspeler voor ze wilt kopen, zullen ze tevreden zijn. Maar misschien kunt u de Tweelingen beter een seksueel speeltje geven om hun aandacht op vleselijke zaken te vestigen. Alles wat met computers te maken heeft, is goed. Als het mogelijk zou zijn om de seksuele fantasieën van de Tweelingen rechtstreeks vanuit hun hoofd op video te zetten, zou dit het ultieme geschenk zijn.

Wat kunt u van de Tweelingen verwachten? Praten, praten en nog eens praten. Maar denk niet dat deze gesprekken de ware gevoelens van de Tweelingen onthullen, want die kennen de Tweelingen zelf niet eens. Uit al deze gesprekken zal ook niet blijken wat de Tweelingen denken, omdat dit per minuut verandert.

De Tweelingen beloven u van alles, maar slagen er helaas niet in u het beloofde te geven. Tweelingen zijn veranderlijk; u moet daarom heel soepel zijn. Ze zijn echter aangenaam gezelschap en kunnen inventieve minnaars zijn, als u erin slaagt om hun interesse lang genoeg vast te houden. Maar verlang geen eeuwige trouw; dat zit niet in de aard van de Tweelingen.

Terug