Kruimelpad

08 SchorpioenHet karakter van de Schorpioen

Schorpioenen zijn giftig. Ze merkten al snel dat niemand écht van ze kan houden, en de daaruit voortkomende woede, wrok en wraakzucht maken ze tot gevreesde huurmoordenaars, psychopathische serieverkrachters, sadistische beulen of plegers van bloederige terroristische aanslagen. De behoefte om anderen pijn te doen is al van jongs af aan zichtbaar, en menig huis¬dier is op mysterieuze wijze verdwenen als onze Scorpio een paar jaar oud is. 

De ongelukkige broertjes en zusjes zullen later nog angstaanjagende verhalen aan hun therapeut vertellen, maar veel psychologen zijn van mening dat een werkelijke genezing voor mensen die in hun kwetsbare jeugdjaren met Scorpio-energie geconfronteerd werden niet mogelijk is.

Door hun onverzadigbare behoefte aan seks, seks en nog eens seks dwingen ze regelmatig slappelingen als bijvoorbeeld Weegschalen en Vissen om een verhouding met hen aan te gaan.

Mocht je, net als veel anderen, ook besluiten om het uit te maken met je Scorpio-vriend(in), doe dan het volgende: Koop een kogelvrij vest. (In Noorwegen is het, na een aantal geruchtmakende affaires, ook verplicht om tenminste zes maanden lang een speciale leren halsband te dragen. Deze zou bescherming bieden bij de pogingen van je ex om met een pianosnaar het hoofd van de romp te scheiden). Verder: Verhuis, neem een nieuwe identiteit, een nieuw paspoort en een nieuwe baan. Vermijd opvallend gedrag. Want Schorpioenen zijn zonder meer de meest wraakzuchtige wezens in ons Melkwegstelsel, en ze zijn bereid om een paardenhoofd in je bed te leggen als ze denken dat ze je daarmee kunnen plagen.

Hoewel niet echt intelligent is hun IQ toch wel aanzienlijk hoger dan dat van onze biologische buren, de primaten. Hun speciale vorm van creativiteit komt vooral bij het oorlogsvoeren en het doelbewust kwetsen van anderen vaak goed van pas, en heeft al menige tegenstander (niet zelden een Ram) in een kuil met zoutzuur gelokt. 

Schorpioenen lijken geboren met allerlei fobieën en obsessies. Ze zijn bang dat ze vergiftigd zullen worden (niet helemaal ten onrechte overigens), geobsedeerd door het gevoel door anderen gekwetst te worden (projectie!), en voelen een vreemde huivering bij het zien van scharen, beitels en kettingzagen.

 

Seks
Seksueel impotent kunnen we dit teken niet noemen, integendeel zelfs. Het is eigenlijk het enige terrein waar ze in uitblinken (naast het oorlogsvoeren dan), en bekend is inmiddels dat er een actieve lobby van Schorpioenen bestaat die er een Olympisch nummer van wil maken. 

Veel Scorpio's kunnen zich pas na het derde of vierde orgasme een beetje ontspannen, al blijven ook dan seksuele fantasieën veel van hun aandacht opeisen. De ervaring leert dat seks met Schorpioenen fysiek pijnlijk, geestelijk vernederend en spiritueel ontluisterend is. En soms toch ook wel verminkend.

 

Vorige levens
Herinneringen aan vorige levens lijken toch veel op hun huidige leven: huurmoordenaar, psychopathische serieverkrachter, pleger van bloederige aanslagen op de tempelbezoekers.

 

Conclusie

Waren het je ouders – ja, dat verklaart eigenlijk wel alles, hè? Want er is een duisternis waar het licht nooit kan binnendringen…

 

Ga direct naar: Ram  Stier  Tweelingen  Kreeft  Leeuw  Maagd  Weegschaal  Schorpioen  Boogschutter  Steenbok  Waterman  Vissen