Kruimelpad

06 MaagdHet karakter van de Maagd

Maagd is het meest neurotische teken van de dierenriem, en is vooral gespecialiseerd in kritiek ("kun je je niet wat netter kleden ?"), en zelfkritiek ("god, wat ben ik weer lelijk vandaag"). Ze zijn dan ook zelden populair. 

Hoewel zelf vaak opmerkelijk klein, en in ieder geval veel te mager, vinden ze het heerlijk om anderen te vernederen. Ze waarschuwen hun kinderen, partners en collega's onophoudelijk dat ze niet moeten denken dat ze belangrijk zijn, wat een klassiek voorbeeld van projectie genoemd mag worden. Het leven op aarde zou zonder vlooien, malariamuggen en Maagden een stuk aangenamer zijn.

Maagd zijn is eigenlijk synoniem met poetsen, opruimen, stoffen, boenen en vervolgens alles nog eens nalopen. Toch hebben ze moeite met persoonlijke verzorging, wat je ook wel kunt ruiken als je samen met hen in één ruimte moet doorbrengen. Hun gebit heeft vaak nog het meeste weg van een miniatuurversie van Stonehenge.

Maagden vindt je vooral onder schoonmaakpersoneel in ziekenhuizen, want dit is eigenlijk de enige plek waar ze nog een beetje waardering van anderen kunnen ervaren. Andere talenten hebben ze in principe niet.

Verder is het interessant om te weten dat meer dan 92% van de Maagden postzegels verzamelt, 73% ongetrouwd door het leven gaat, 85% meestal thuis vakantie viert, en dat meer dan de helft van alle Maagden 'bruin en zwart' als de ideale kleuren combinatie ziet. De verwoestende invloed van een Kreeftmoeder is bij dit teken het sterkst zichtbaar.

Virgo's zijn ook geobsedeerd door virussen, ziektes, infecties en wonden; bacteriën, epidemieën en medische encyclopedieën; transplantaties, amputaties en genetische manipulaties. Het is dan ook niet echt geruststellend om in een conversatie met een Maagd verzeild te raken; menigeen heeft dit al moeten bekopen met huiduitslag, rillerigheid en langdurige psychosomatische klachten waar de huisarts ook geen raad mee weet.

Alle Maagden houden een strikt dieet aan, waarvan water, azijn en sla de hoofdbestanddelen zijn. Ze beginnen de dag het liefst met een glas citroensap.

 

Seks
De seksuele belangstelling van de Maagd (zo die er al is – de naam zegt het al) gaat over het algemeen uit naar gesteriliseerde stofzuigers, en het is dan opvallend hoe creatief ze ineens kunnen worden. Contact met andere mensen wordt zoveel mogelijk vermeden. Maar dit is gelukkig meestal wederzijds. 

Toch kan het gebeuren dat een Maagd seksuele interesse voor je toont. Dit merk je doordat ze dan quasi nonchalant vragen of ze een keer een bloedtest bij je mogen afnemen, en of je medische status toevallig een keertje gelezen kan worden ?

Ben je echt zo wanhopig dat je zelfs met een Maagd seks wilt (wat net zo iets is als vakantie vieren op Antartica, zoals je al snel zult merken), koop dan rubber handschoenen, desinfecterende zeep, en eventueel een (staal)borstel.

Na afloop kun je dan bij een goede vriend(in) uithuilen. Of geef jezelf een ijsje, laat je eens masseren, wees aardig voor jezelf – je hebt het toch maar mooi overleefd! Misschien een bacteriële infectie, maar ach.


Vorige levens
Herinneringen aan vorige levens: Geen.

 

Conclusie

Kleurloos, betekenisloos, en nooit helemaal tevreden.

 

Ga direct naar: Ram  Stier  Tweelingen  Kreeft  Leeuw  Maagd  Weegschaal  Schorpioen  Boogschutter  Steenbok  Waterman  Vissen