Kruimelpad

03 TweelingenHet karakter van de Tweelingen

Tweelingen beleven hun piekervaringen vooral als ze kunnen roddelen, liegen of stelen. Ze zijn fundamenteel onbetrouwbaar. In de psychiatrie staat dit teken bekend als manisch-schizofreen en mogen ze alleen door ervaren en evenwichtige hulpverleners benaderd worden. Sommige gevangenissen worden voor meer dan de helft door Tweelingen bevolkt.

In het dagelijks leven bezorgen ze anderen vaak hoofdpijn met hun onophoudelijk en helaas maar al te vaak stompzinnig gebabbel. Waar anderen hun mond houden en het risico niet nemen dat anderen merken dat ze toch niet zo slim zijn, kiezen Tweelingen ervoor om daarover geen enkele twijfel te laten bestaan.

Dit is het derde teken van de dierenriem, en dit teken vertegenwoordigt de fase van het leren praten. Men zou wensen dat ook het afleren in het programma was opgenomen. Sommige Tweelingen blijven zelfs na hun dood nog praten, tot grote vreugde overigens van de vele half-debiele mediums, die geen verschil kunnen maken tussen zinvolle informatie en Tweelingpraat. 

Want dat doen ze: praten, praten, praten. Tegen andere mensen, en als ze merken dat die niet luisteren, met zichzelf. Wie in hun hoofd zou kunnen kijken zou een tornado van woorden zien.

De soms onverwoestbare vrolijkheid van Tweelingen duidt vaak op een diep gebrek aan invoelingsvermogen, en laat een glimp zien van de emotionele naïviteit die zo kenmerkend is voor dit teken. En al zijn ze vrolijk, ze hebben toch een slecht ontwikkeld gevoel voor humor. Ze lijken te denken dat je vanzelf wel populair wordt als je maar vaak genoeg kinderachtige, vieze of racistische moppen vertelt, en ze hebben niet door dat ze dikwijls de moordlust van anderen prikkelen. 

Mensen geboren onder dit teken kijken je nooit recht in de ogen: hun ogen flitsen altijd heen en weer, op zoek naar een mogelijkheid om anderen in de kamer iets te ontfutselen.

 

Seks
Seksualiteit met één, of twee (dat weten ze zelf niet)Tweelingen is vooral vermoeiend. Ze praten zoveel dat ze, zelfs in bed, vergeten om te vrijen. Vaak is dit om te verhullen dat ze eigenlijk seksueel onbekwaam zijn, en soms omdat ze domweg zijn vergeten wat ze eigenlijk in bed zouden gaan doen. Door hun schizofrene aard denken Tweelingen nogal eens dat hun partner een orgasme heeft gehad als ze zelf zijn klaargekomen. 

Echt teleurstellend is dat ze, zo gauw ze uit bed stappen, het niet na kunnen laten om iets te stelen, al is het maar een tandenborstel. Tweelingen zijn dol op telefoonseks en besteden vaak een aanzienlijk deel van hun inkomen aan deze obsessie.

Hun onvermogen om zich aan één partner te binden leidt vaak tot groepsseksavonturen. Ook diverse gelijktijdige geheime affaires zijn niet ongebruikelijk, maar onveranderlijk crashen die als twee van de partners tegelijkertijd (surprise!) aan de deur verschijnen voor een romantisch diner à deux.

 

Vorige levens
Herinneringen aan vorige levens zijn dubbelzinng: Kaïn en Abel, Hans en Grietje, Suske en Wiske, Tom en Jerry. 
U ziet het: ook op het gebied van vorige levens heeft Tweelingen een minimaal realiteitsbesef.

 

Conclusie

Enerzijds is het wel goed dat ze er zijn, zodat wij wat meer kunnen lachen, anderzijds is het toch jammer dat ze verder nergens goed voor zijn.

 

Ga direct naar: Ram  Stier  Tweelingen  Kreeft  Leeuw  Maagd  Weegschaal  Schorpioen  Boogschutter  Steenbok  Waterman  Vissen